1950s Ford Thunderbird oplysninger

April 13

1950s Ford Thunderbird oplysninger

Thunderbird var Fords sportsvogn design fremstillet i svar til Corvette; i 2010 forblevet produktion stabil, da det begyndte i 1955. Oprindeligt en to-sædet cabriolet, Thunderbird tilbydes niveauer af stil og komfort, der førte Ford at markedsføre det som et "personlige luksusbil."

Oprindelige Design

Ford afslørede dets originale design af Thunderbird til 1955 modelår på 20 februar 1954 præsenterer en elegant ny to-sædet cabriolet med en innovativ 102 tommer akselafstand chassis ramme, nye stål karosseri, en V-8 motoren og fløj linjer løber fra forlygte til baglygte. Opkaldt efter en mytologisk væsen menes at have kontrol over regn, torden og lyn, udstråler Thunderbird de samme kvaliteter af magt og hastighed tilknyttet denne skabning lore.

Første Generation

Ford fremstillet den første generation af Thunderbird fra 1955 til 1957. Det delte flere designfunktioner med andre Ford-modeller, herunder cirkulære lys og beskedne hale finner. Aspekter, der satte førstegenerations T-Birds ud inkluderet en slank, atletisk figur; en faux hood scoop og en 150-mile-per-time (mph) hastighedsmåler. Mindre kosmetiske ændringer, herunder nye maling farver, flere hestekræfter og tilsætning af koøje windows i bilens glasfiber root rundes funktioner af første generation Ford Thunderbirds.

Anden Generation

Den amerikanske bilproducent produceret den anden generation af Thunderbirds fra 1958 through1960, og få ændringer adskiller disse biler fra den tidligere design. T-Bird fik back sæder i 1958, slutter fremstilling af tosædede modeller og skabe præcedens for kommende generationer til at blive større i størrelse. En hard-top coupe version af Ford Thunderbird blev tilgængelig i løbet af denne tid, og de firkantede linjer, lav bygge, innovative konsol og wide-søjle tag, der defineret andengenerations T-Birds gav dem tilnavnet "Squarebirds."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com