Vil en Sprint 8830 arbejde med AT&T Service?

June 28

BlackBerry 8.830 for Sprint er en kode Division Multiple Access eller CDMA enhed. Dette gør det uforeneligt med på & TS trådløse netværk, der bruger Global System for Mobile Communications, bedre kendt som GSM, teknologi. Denne begrænsning gælder kun når 8830 bruges i USA som telefonen er kompatibel med GSM netværk i andre dele af verden.

SIM-teknologi

GSM-netværk, såsom AT & T's, kræver mobiltelefoner til at indeholde en Subscriber Identity Module-kort for udbyderen at identificere enheden og giver den adgang til sit netværk. SIM-kortet indeholder personlige oplysninger om telefonen og sin bruger, f.eks. et kontonummer og telefonnummer. Selv om BlackBerry 8.830 for Sprint har et SIM-kort slot, anvendes det kun, når telefonen er søger at få adgang til en tjenesteudbyders netværk i andre dele af verden. GSM-teknologien fungerer på 850, 900, 1800 og 1.900 radiofrekvenser, men 8830 er kun i stand til at få adgang til de 900 og 1800 frekvenser, som anvendes uden for de amerikanske SIM-kort er udskiftelige enheder, gør det muligt for brugere at placere dem i forskellige telefoner til samme formål.

Luftfartsselskaber

Mens BlackBerry 8.830 for Sprint ikke er kompatibel med AT & TS netværk, den er kompatibel med Verizon Wireless' netværk. Verizon og Sprint er de eneste nationale trådløse tjenesteudbydere, der opererer CDMA-netværk. Men for at bruge en mobiltelefon designet til brug på én udbyder netværk på en konkurrents netværk, skal du købe en låse op kode fra den udbyder, som enheden er konstrueret til interface. T-Mobile bruger også et GSM-netværk, hvilket betyder 8830 ikke vil arbejde med denne provider enten.

CDMA teknologi

CDMA er en bredt spektrum-teknologi, der spreder digital cellulære transmissioner, såsom telefon opkald og tekstbeskeder, over et bredere område, radio frekvens end GSM-teknologien. Ved at sprede transmissionen over et bredere spektrum, CDMA teknologi giver klarere opkald og oplever færre opgav opringninger. CDMA cellulære tårne håndtere disse transmissioner mere effektivt, fordi de aflede transmissioner til andre tårne, når netværkstrafikken når et punkt, der ville bringe opkald kvalitet eller båndbredden til dataoverførsel hastigheder.

Overvejelser

BlackBerry 8.830 for Sprint ramte markedet i April 2007 og kommer med en række funktioner, herunder multimedia messaging, instant messaging og en kortplads til EMS-hukommelse. Selv om det udføres af både AT & T og Verizon på nationalt plan, det er også tilbydes af flere regionale luftfartsselskaber, herunder US Cellular. Regionale luftfartsselskaber, der understøtter 8830 også betjene CDMA-netværk og ikke kan støtte GSM-telefoner. På grund af dens alder mangler 8830 mange af de funktioner, der tilbydes af lignende enheder på markedet på tidspunktet for offentliggørelse, som navigations funktionalitet og et digitalt kamera.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com