Hvordan Gas gør en bil arbejde

September 30

Hvordan Gas gør en bil arbejde

Det synes mærkeligt, hvordan du kan sætte en væske i din bil og fremdrive dig selv og tonsvis af metal ned freeway i timer, indtil væsken løber ud, men omdannelsen af benzin til energi er helt naturligt.

Væske til Gas

Væsker er kondenseret gasser. Når væsker vende tilbage i gasser optager de meget mere plads. Benzin er speciel, fordi det er relativt stabile, men kan blive forvandlet til en masse gas af antændende det under kontrollerede forhold. Det tager kun en gnist i en begrænset kammeret forstøvede benzin.

Den grundlæggende lov af gasser

Gasser optager mere plads end væsker. Når de forstøvede dråber benzin eksplosivt konverterer til gasser, eksplosionen udøver pres på væggene i cylinderen - mere specifikt det skubber ned på gulvet af cylinderen. Gulvet i cylinderen er toppen af stemplet, så eksplosionen skubber stemplet.

Mekanisk overførsel af energi

Stemplet er forbundet med en stang til krumtapakslen. Skubbe stemplet roterer krumtapakslen. Krumtapakslen er en skæve aksel, der løber gennem motoren--alle stemplerne tænde den. Gennem et omfattende system af mekaniske forbindelser, magten er sendt til hjulene, og din bil er selvkørende ned freeway.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com