Hvordan at finde de bedste hovedtelefoner til løb

May 23

Hvordan at finde de bedste hovedtelefoner til løb

Hvordan du kører virkninger hvilken type hovedtelefon er "bedst" for dig. Jogging på et løbebånd producerer betydeligt mindre motion end at køre en mountainbike sti. Hvis din kører workout er forholdsvis lav-effekt, kan du slippe af sted med en bredere vifte af hovedtelefon muligheder; træning til en Iron Man konkurrence? Dit valg skal være mere holdbare.

Instruktioner

• Overveje flytning af de hovedtelefoner, du planlægger at bruge til løb. Det største problem med at køre hovedtelefoner er de ikke ophold sætte. Ear knopper falde ud eller få skubbet i øret under en løbetur. En over øret eller en bag nakken stil hovedtelefoner kan hjælpe afhjælpe problemet. Prøve forskellige typer af hovedtelefoner på butik og køre--ikke bekymre dig om ser dumt. Du skal afgøre, om hovedtelefon enheden er komfortable og vil blive sat under din træning.

• Bestemme mængden af sved hovedtelefonerne kører nødt til at udholde. Et andet spørgsmål, der gør at finde de bedste kører hovedtelefoner en udfordring er de sved, de skal kunne modstå. Hvis du engagerende i en høj-impact-træning, der bringer om et væld af sved, overveje sved proof hovedtelefoner til træningen kører.

• Vælg at fjerne ledninger helt for mere praktisk kører. Hvis du ønsker at nyde løb med ingen ledninger hoppende rundt for at fortabe i, overveje Bluetooth trådløse hovedtelefoner til løb. Undertiden er ledningerne bare for meget at håndtere for en runner. Hvis ledningerne er for kort, hindre de bevægelse; løbere kan fortabe sig i ledninger, der er for lange. Gå trådløs og undgå problemet helt.

• Prøv på kabelforbundne hovedtelefoner, hvis du ikke ønsker at gå Bluetooth. Igen, forsøger hovedtelefonerne i butikken og flytte, så du kan se hvis ledningerne er for kort eller for langt. Du kan endda trække på hjælp fra en ven til at måle din arm og ben skridtlængde, så du kan bestemme, om hvor mange inches af wire er behageligt for dig. Du vil sikre dig de hovedtelefoner, du vælger er komfortable, forblive på plads, kan håndtere intensiteten af din træning og, vigtigst, hindrer ikke dine bevægelser i løbet af din træning.

• Gøre nogle forskning. Når du har besluttet dig for et par forskellige typer af hovedtelefoner, skal du kontrollere dem. Gå til forbrugeren og løbere hjemmesider og se, hvad dine kolleger atleter siger om hovedtelefonerne. Chancerne er, hvis en af typerne hovedtelefon er en dud, andre forbrugere vil lade dig vide.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com