Hvad er formålet med en højttaler baffel?

November 6

Hvad er formålet med en højttaler baffel?

Højttaler bafler tjene mange formål i hjem, ambulant og professionel audio brug. Fungere som højttaler monterer overflader, beskyttelsesanordninger, højttaler komponent separatorer, frekvens smagsforstærkere, lydbølge projektorer eller direktører, afhænger de baffel formål af brug og ønskede sonic resultat. Hvis denne forklaring synes... forvirrende, Tænk om en baffel som en multipurpose barriere bruges til en bestemt funktion i højttaler applikationer og kabinet konstruktion.

Højttaler monterer bafler

Højtaler montering bafler er den faktiske overflade, højttalere er tilsluttet til en større struktur. Frontpanel hjem stereoplade højttaler eller musikinstrument forstærker er en montering baffel, som enhver højttaler monterer område af en bil. Montering bafler generelt tilføje ingen sonic kvaliteter til en højttaler lyd, skal være stiv nok så der både holder højttaleren sikkert og ikke tilføje vibrationer under brug. Højttalerne monteret at en baffel i indhegninger med ingen yderligere barriere baffel er kendt som "uendelig baffel" systemer. Dette design er almindeligt anvendt i "open-back" guitarforstærkere og nogle trunk monterede mobile stereo anlæg.

Ambulant Højttaler bafler

Ambulant Højttaler bafler er brugt i køretøjet lydprogrammer. Normalt er lavet af fleksibel eller semi-stiv skum gummi, vinyl eller lignende materiale, denne type af baffel beskytter bagsiden af højttaleren fra fugt og isolerer metal højttaler kurv fra at kontakte køretøj metal. Ambulant Højttaler bafler også oprette en bageste lyd dæmpning kabinet for at forhindre frekvens vibrationer i hele køretøjet og forbedre fremad lyd-projektion under drift.

Højttaler Isolation bafler

Beliggende inde i en højttalerkabinet indeholder flere driverkomponenter (basenhed, mellemtone, diskant), adskille isoleret bafler en eller flere højttalere. Da højtalerne spreder lyden fra foran og bagtil, bruges isolation bafler forhindre lyden af en taler fra påvirker lyden af en anden, at skabe et lukket miljø for at forbedre lyden. Forseglet kabinetter normalt indeholde runde "porte" eller slidset åbninger for at tillade lufttryk og lyd (lavet af bagsiden af den isolerede taler) at flygte og projektet fra forsiden af kabinettet. Derudover ansætte traditionelle højttaler kabinetter bafler på siderne, tilbage, toppen og bunden af kabinettet til at isolere interne komponenter.

Retningsbestemt og Projectional højttaler bafler

Bafler bruges til direkte eller projekt lyd bruges i subwoofer kabinetter til at maksimere basfrekvenser. Foldede horn design bruger en række indre bafler direkte talerens bageste lyd mod forsiden af kabinettet, hvor det er spredt og projekteret af radial arkitektur kaldes et "horn". Højttalere i bas-refleks kabinetter er monteret internt med ingen frontal lyd projektion. En række bafler direkte lyd mod forsiden af kabinettet, hvor yderligere bafler form åbningerne gennem hvilken lyd forventes. Disse kabinetter og baffel ordninger er "tunet" med matematiske ligninger til at producere særlige low-end frekvenser.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com