Hvordan man laver WinTV-GO arbejde med Vista Media Center IR-fjernbetjening

May 14

WinTV-Go card kan installeres i ethvert Windows Vista Media Center desktop system til at give en analog forbindelse til visning af output fra en antenne, kabel eller satellit-forbindelse. Den medfølgende software Installationscd installerer programmet WinTV, drivere til kortet WinTV-Go og driver til Media Center IR fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan du styre WinTV-programmet på samme måde du ville et TV, snarere end at bruge musen eller tastaturet. Der kræves en særlig procedure første gang du bruger fjernbetjeningen til at kalibrere det ordentligt.

Instruktioner

1 Sluk computeren efter at have kørt inkluderet installations-cd'en. Programmet vil automatisk installere alle de nødvendige software.

2 Tilsluttes WinTV-Go "IR modtager kabel".

3 Placere "IR-modtager," der ligger på anden enden af kablet på en flad overflade. Modtageren skal være inden for synsvidde af området med fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen fungerer ikke, hvis der ikke er nogen klar vej mellem modtageren og fjernbetjeningen.

mespace Tænde computeren. Windows Vista Media Center vil automatisk registrere IR-modtageren og vise en besked om fundet hardware. Når Windows er færdig med den automatiske konfiguration, vises ikonet WinTV fjernbetjening i det nederste venstre hjørne af skærmen ved siden af uret. Fjernbetjeningen bliver nu WinTV-program.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com