Hvordan du udskifter en DVD Driver

October 14

Hvordan du udskifter en DVD Driver

Windows Vista og Windows 7 har begge en omfattende vifte af enhedsdrivere til brug ved installation, herunder mange all-purpose drivere til DVD enhed operationer. Disse drivere er begrænset, men til de funktioner, der er tilgængelige på tidspunktet for udgivelsen af din særlige version af operativsystemet. Nyere drev eller opdaterede drev kan kræve nye drivere installeret til at drage fuld fordel af drevets kapacitet. For udskiftning behov, enhedsproducentens tilbud opdaterede drivere på deres hjemmesider, normalt i form af installation applikationer. Bare downloade installationsfil og køre det, og softwaren vil installere den opdaterede driver.

Instruktioner

1 Undersøge forsiden af DVD drive bakke for producenten af drevet. Få modelnavnet af drevet ved at trykke på knappen "Start" på din Windows desktop toolbar og derefter vælge indstillingen "Kontrolpanel". Klik på "Hardware og lyd" og derefter vælge "Enhedshåndtering" under afsnittet "Enheder og printere". Tryk på pilen ud for "DVD/CD-rom-drev" til at åbne en liste med modelnavnet på DVD-drevet er installeret på dit system.

2 Log ind på DVD-drevproducentens websted og finde driveren til dit DVD drevmodel i afsnittene "Downloads" under "produktsupport." Download driverinstallationsfilen til computeren og gemme det på din harddisk.

3 Dobbeltklik på filen driver installation til at installere den nye driver til dit DVD-drev. Følg alle anvisninger driver installer til at sikre, at den korrekte driver er installeret. Genstarte systemet for at indlæse den nye driver og fortsætte med at bruge dit drev, som du normalt ville.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com