Vejledning i at ændre forlygterne på en Trailblazer

May 2

Ændre forlygter på køretøjer disse dage er ikke så let, som det plejede at være. Chevy Trailblazer er ingen undtagelse fra reglen. Siden induktion af halogen forlygte kapsler lader det til bilproducenter har fundet en niche i over komplicerer en tilsyneladende enkel opgave. Nogle tyder på, at det skaber en grund til at bringe køretøjet til forhandleren for reparation. Men ændre en forlygte på en Trailblazer kræver ikke en aftale på forhandleraftalen eller enhver anden reparation facilitet. Tålmodighed og vedholdenhed vil gøre fint.

Fjerne gitter eller ej

Selv Trailblazer og GMC-udsending ejere kan ikke synes at være enige om det er nødvendigt at fjerne de designer kølergrill eller ikke at erstatte forlygterne. Hvis du kan få adgang til pære du erstatter ved at fjerne batteri til højre eller boks luftstøtte til venstre--vender mod forsiden af Trailblazer – så skal du naturligvis ikke behøver at fjerne gitter.

Forlygte forsamling er bevaret af to tilstødende flad parentes, der glider ind på nittehoveder bagerst i forlygte forsamling. Lokalisere de fastholde parenteser kan være en udfordrende for reparation-udfordret. Start med at fjerne det sorte plast låg, der kører bredden af motorrummet ved hjælp af en skruetrækker. At fjerne dette stykke vil afsløre parentes--en på højre og venstre side på bagsiden af hver forlygte forsamling. Trække i parentes lige op vil fjerne dem fra den nittede hoveder om forlygte forsamling og tillade komponent til at bevæge sig fremad - i det mindste for så vidt angår ledningsnet vil tillade.

For at flytte den forlygte forsamling frem, vil gitter forsamling højst sandsynligt nødt til at fjernes først. Der er otte fastholde clips, der holder gitter konstruktion på forsiden af Trailblazer, og fire af disse klip er beliggende på de venstre og højre kanter af hver forlygte forsamling.

Uanset om du har brug for at fjerne gitter forsamlingen eller ikke for at få adgang til bagsiden af forlygte forsamling, beskæftiger de resterende procedure til at erstatte headlight(s) de samme opgaver.

Udskiftning af i Headlight

Lav-beam forlygter er placeret på ydersiden af hver forlygte forsamling; høj-beam-forlygter er på indersiden. Der er et stort sort gummi beskyttende dække, der kan nemt trækkes ud af hver forlygte rum bag på forsamlingen. Dette cover beskytter forlygterne fra udsættelse for fugt. Når dækslet er trukket væk, kræver låseringen af individuelle forlygte kapsel, dreje mod uret 1/4 omgang at frigøre det fra samlingen forlygte. Du kan trække ledningsnet først eller vente, indtil du har udtrukket pæren fra forsamlingen.

Når den gamle forlygte kapsel er blevet fjernet, og før du installerer et nyt pas på ikke at røre glas pære udskiftning pære. Olier og basisk i vores hud kan kompromittere en beskyttende belægning på halogenpærer og oprette hot-spots, når pæren er aktiveret. Dette kan kompromittere levetiden af pære eller beskadige det helt.

Det er tilrådeligt at teste funktionaliteten af lyset før ompakke den forlygte og grille enhed. Sørg for at slukke for forlygterne tilbage efter test for at bevare batteriet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com