Sådan monteres en YZ125 Motor

July 2

Sådan monteres en YZ125 Motor

YZ125 motor giver en arbejdshest power kilde til Yamaha off-road motorcykler. I modsætning til mere moderne motorcykel design bruger YZ125 en to-takts cyklus forsamling, hvilket gør det lettere at arbejde på og installeres i et motorcykel stel. Som et resultat, motoren har tendens til at være meget udbredt i både off-road og road motorcykel forsamlinger. Ligesom de fleste motorer indebærer sin installationsproces enkle trin med grundlæggende garage værktøjer. Men det er den elektrisk og brændstof-forbindelser, der gør processen en smule kompliceret mere.

Instruktioner

• Placer motorcykel rammen på en motorcykel stativ, hvis det ikke allerede er holdt oppe af lignende udstyr. Placer den helt samlet YZ125 motor ved siden af motorcykel rammen, mindske den afstand, du nødt til at rejse med motorblokken.

• Spredt ud alle ledninger, brændstof linjer og kabelforbindelser fra motorcykel ramme, så de er klart synlige før du begynder installationen. Placer motorblokken nedenunder motorcykel ramme.

• Find de to motorblokken sikre bolte (front- og tilbage). Fedt i kroppen af disse bolte i hånden, men forlader de sikre tråde af bolte tør. Brug lithium motor fedt for programmet. Aftørre overskydende med en klud.

• Løft motorblokken og line up front swing arm med motorcykel ramme sockets. Indsæt den større, front bolt gennem ramme og motor sockets, indtil det stikker ud på anden siden. Slip på den sikre møtrik. Gentag processen for bageste motor forbindelsen med andet, mindre bageste bolt.

• Bruge en topnøgle og skruenøgle til at stramme de to bolte, så motoren er sikkert i rammen motorcykel.

• Tilslut den elektriske fra motorens svinghjul forsamling, matchende hver af de farvede ledninger til dem, der kommer fra motorcykel-rammen. Brug en skruenøgle til at forbinde indtagelse manifold og karburator forsamling til toppen af motorblokken. Afslutte installationen ved at knytte baghjulstræk-kæde til motoren.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er sikker på, hvordan du kan starte installationen for første gang, har en erfaren partner hjælpe dig. Meget mere er lært af erfaring end gennem en guidebog, og du vil kunne se, hvordan delene passer, på første hånd.
  • Tving ikke dele til at passe. Hvis motoren ikke vil glide på plads til at bolt det, så noget sandsynligvis blokerer stien. Fjerne motoren og kontrollere, at området ramme er fri af alle hindringer. En vildfarne wire, kabel eller vaskemaskinen kan være nok til at forårsage ting at jamme da clearance for søgemaskine placering er meget lille.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com