Sådan fjerner du en Laptop bundkort

July 11

Vedligeholdelse af computerhardware lige en laptop bundkort bør næsten aldrig forsøges af nogen andre end en professionel tekniker. Ikke desto mindre, hvis du absolut har brug at fjerne en laptop bundkort ved dig selv, skal du gøre det med ekstrem forsigtighed.

Instruktioner

1 Tag den bærbare computer og fjerne batteriet, så der bliver ingen magt kører til bundkortet. Batteriet skal være i computerens bagside, låst på plads af en indbygget skrue, der kan drejes for at låse den op.

2 Fjerne den bærbare computer tastatur. Det skal holdes på plads enten med skruer eller låse øverst på tastaturet. Du skulle nu se bundkort nedenunder tastaturet.

3 Løsne og fjerne den øverste beklædning fra den bærbare computer, så du vil have fuldstændig, ikke-blokerede adgang til bundkortet.

4 Afbryd alle kabler og andre moduler, der tilsluttes bundkortet på resten af hardware. Dette bør omfatte processoren og dens fan, USB bord kabel, DC-stikket, det trådløse kort, harddisken og CD-drevet.

5 Skru bundkort fra den bærbare computer og fjern forsigtigt det. Husk på at den processor og grafikkort kan inkorporeres i bundkortet.

Tips & advarsler

  • Metoden til at skrue og fjerne dele som tastatur og bundkort kan variere afhængigt af modellen. Du kan også nødt til at fjerne hardware som harddisk, trådløse kort og CD-drevet først.
  • Fjerne et bundkort anbefales selv ikke. Ikke kun gøre du risikerer at miste dele og er i stand til at sætte computeren tilbage sammen, men de fleste producenter vil ugyldiggøre garantien, hvis du forsøger at servicere computeren selv.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com