Hvordan du tilslutte en Philips TV til en hjemmebiograf

August 15

Hvordan du tilslutte en Philips TV til en hjemmebiograf

Philips tv-apparater, alt efter model og alder, er udstyret med flere typer af audio/video-stikkene til tilslutning af forskellige komponenter. Tilslutning til Philips til en Hjemmebiografsystem kræver en video og lyd forbindelse at levere billede og lyd. Den enkleste måde at forbinde tv'et, hvis det er en digital model, er med en High Definition Media Interface (HDMI) kabel. Home theater receiver skal også have en seks-sidede HDMI-port. Hvis HDMI ikke er tilgængelig på begge komponenter, er farvekodede komponent audio/video kabler et godt andet valg. Enten sæt kabler kan tilsluttes i minutter.

Instruktioner

• Se bag på hjemmebiograf receiver og Philips TV til at bestemme, hvis begge er udstyret med seks mellemstore HDMI-stik. Hver jack indeholder 19 huller og er mærket som HDMI IN på Philips TV. Look for HDMI OUT på hjemmebiograf receiver. Hvis HDMI er tilgængelig, skal du fortsætte tiltrin 2. Hvis ikke, springe til trin 3.

• Sæt et HDMI-kabel i HDMI OUT-stikket på bagsiden af hjemmebiograf receiver med den brede ende af stikket vender opad. Sæt stikket i anden enden af kablet på samme måde til HDMI IN-porten på bagsiden af Philips TV.

• Indsæt den farvekodede røde, grønne og blå komponentvideo stik til de tilsvarende Video IN stik på bagsiden af Philips TV hvis en HDMI-tilslutning ikke er muligt.

• Tilslut stikkene i anden enden af komponent-kabler til Video OUT-stik på modtageren. Stikkene kan også være mærket Video ud til TV.

• Indsæt audio kabler i komponent Audio IN-stikkene på Philips TV tilbage panel, ved hjælp af den røde stik til højre lydkanal og det hvide stik til venstre. Stikkene er også farvekodede for at matche op med stik på lydkablerne.

• Tilslut anden ende af audiokablerne til med Audio OUT jackstikkene på hjemmebiograf receiver.

Tips & advarsler

  • Tryk på knappen "Input" på Philips TV-fjernbetjeningen til at få adgang til stikkene tilsluttes hjemmebiograf receiver sæt, derefter indstille selector kontrol på modtageren til stikkene tilsluttes fjernsynet.
  • Færdig med at tilslutte AV-kabler til Philips TV og hjemmebiograf receiver før tilslutning enten komponent til elektricitet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com