Brevfletning hjælp med CorelDRAW

November 21

CorelDRAW, en grafik manipulation program til Windows-systemer, indeholder en række værktøjer til redigering af fotografier, tegninger og design alle inden for ét program. Programmet indeholder selv et nytte, Udskriftsfletning, der kombinerer en tegning og ord sammen for at skabe en endelige grafik. Den endelige grafik er derefter klar til udskrivning eller dele med andre via e-mail eller på en internetserver. Denne funktion er praktisk, når du opretter Tombola billetter og andre publikationer, som kræver tal.

Brevfletning spørgsmål

Funktionen Udskriftsfletning er ikke umiddelbart til stede på programmet menuerne i CorelDRAW 8 og højere. Du skal manuelt placere funktionen på din program "Fil" menu.

Manuelt installere funktionen

Åbn CorelDRAW. Klik på "Funktioner" og "Indstillinger". Klik på "+" symbolet ud for ordlyden "Tilpas" under overskriften "Arbejdsområde". Vælg "Menuer." Kommandoerne "Listemenuen" vises. Klik på ikonet "+" ud for "Fil & Layout." Klik på ikonet "+" ud for "Fil." Rul ned på listen kommandoer. Vælg "Print & Flet." Klik på knappen "Tilføj". Klik på knappen "Ned" igen og igen for at placere "Print & Flet" i den placering, du vil på menuen "Filer". Klik på "OK" for at afslutte tilføjelsen. Funktionen Udskriftsfletning er nu på din "Fil" menu og klar til brug.

Udarbejde grafisk tekst

Forberede de tekstfelter, du vil have vist på Udskriftsfletning grafikfilen først ved at angive felterne på CorelDRAW grafik. Gemme grafikfilen. Husk at give tilstrækkelig plads til at flette tekst på din grafikfil. Du ønsker ikke et langt ord eller navn for at køre off grafikken eller vises ikke korrekt.

Forberede flette tekst

Forberede den tekst, du vil bruge med grafikelementets Udskriftsfletning i computerens tekstbehandling pakke eller teksteditor. Placer en omvendt skråstreg "\" før og efter hver formulering, der skal vises på den Udskriftsfletning grafikfil. Nogen formatering (fed, understregning, kursiv) og transformationer (skævvridning) vises på de flettede grafik. Blandinger, passer til stien, Ekstruderer og individuelle tegnattributter kan ikke bruges på en Udskriftsfletning grafikfil. Gem tekstfilen finish som en DOS ASCII eller Windows ". TXT"fil. Tæt på ". TXT"fil efter besparelse. CorelDRAW kan ikke behandle Udskriftsfletning grafisk fusionen, hvis den ". TXT"fil er åben.

CorelDRAW 8 og 9 spørgsmål

Hvis skrifttyper og stil attributter du angiver din tekstfil med Flet ikke vises korrekt på Print Flet grafik, opdatere din CorelDRAW program med de nyeste vedligeholdelses-udgivelse. Se afsnittet ressourcer for et link til version download. Hvis du bruger CorelDRAW 9 og visse tegn ikke vises på din grafik, opdatere til 9.397 vedligeholdelses-udgivelse.

Udskrivning spørgsmål

Efter udførelse af funktionen Udskriv fletter ved at klikke på "File," "Udskriv fletter" og ved hjælp af funktionen "Vis udskrift" for at se din grafik, ikke brug udskriftsindstillingen i "Vis udskrift". Denne parameter vil kun udskrive én grafik i stedet for hele sættet af grafik. Klik på "File", "Udskriv" for at udskrive hele sættet af grafik.

Enkelt sideelementer

Hvis du vil lave etiketter eller visitkort, skal du placere et andet nummer efter feltnavnet i tekstfilen, så CorelDRAW vil behandle alle grafik på siden i stedet for bare den første grafiske. Eksempel, navn1, navn2 og så videre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com