Hvordan kan jeg indsætte et billede over sidegrænserne i Word 2007?

January 25

Microsoft Word 2007 er et tekstbehandlingsprogram i Microsoft Office 2007 software-pakke og er en almindeligt brugt til at skrive alle typer af dokumenter, herunder forskning, essays og romaner. Med Word 2007 kan du indsætte billeder af din egen eller bruge multimedieklip, der allerede er gemt med programmet. Når billedet er indsat, redigere billedet eller kunst og ændre størrelse, så det vises den måde du ønsker det at når dokumentet udskrives.

Instruktioner

1 Åbn programmet Microsoft Word 2007 på din computer.

2 Klik på fanen "Indsæt" og klik på indstillingen "Header" eller "Footer" i ruden "Sidehoved og sidefod". Klik på indstillingen "Fjern Footer" eller "Fjern Header", og de vil blive fjernet fra hele dokumentet.

3 Klik på området i dokumentet, hvor du ønsker dit billede skal placeres, og klik derefter på fanen "Indsæt" Klik på knappen "Billede" og Find billedet på din computer, som du vil indsætte.

4 Dobbeltklik på det billede, du vil tilføje, og det vil automatisk blive indlejret i dokumentet i en formindsket størrelse. Klik på billedet og hold "Ctrl" og "Shift" nede på tastaturet.

5 Klik på et af de resizing håndtag på billedet for at strække det ud over i mere end én side. Sørg for du holde "Ctrl" og "Shift"-tasterne holdt ned for at holde proportionerne og center på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com