PSP dug Tutorial

October 14

Føje effekter til et fotografi kan forbedre dine endelige produkt. En sådan effekt er kendt som dug, der tager kanterne af dit billede og giver dem en overskyet, tjavsede føler. Dug opnås med digital billedredigering software såsom PaintShop Pro. Processen med at skabe denne effekt er gjort ved at kombinere dit billede med en farvet baggrund, skabe en blanding af de to filer.

Instruktioner

1 Lancere PaintShop Pro, og Åbn den fil, du ønsker at tåge. Vælge ethvert billede, du ønsker.

2 Klik på værktøjet"udvalg" fra værktøjslinjen. Dette ligner en boks eller ovale bestående af punkterede linjer. Du kan også vælge at vælge frihånd med det samme værktøj.

3 Vælg del af billedet, du ønsker at omgive med dug effekten. For eksempel, hvis du har et billede af tre mennesker og du vil oprette en misted billede af en af dem, vælge netop denne person med "Markeringsværktøj."

4 Klik på "Rediger" fra hovedmenuen og vælg "Kopier." Alternativt kan du trykke Ctrl + C på en PC eller kommando + C på en Mac.

5 Åbn et tomt arbejdsområde. Angive dimensionerne, så de er ca dobbelt størrelse af din valgte billede. For eksempel, hvis du valgte et billede, der er 50 x 50 pixel, bør den nye arbejdsplads 100 x 100 pixel.

6 Vælge baggrundsfarven for billedet. Bemærk at den farve du vælger bliver farven på den dug effekt. Vælg hvid eller grå for en klassisk effekt eller grøn eller rød til en uhyggelig effekt.

7 Indsætte dit billede i midten af den nye arbejdsplads. Du kan indsætte ved hjælp af Ctrl + V på en PC og kommando + V på en Mac.

8 Vælg "Valg" fra hovedmenuen. Rul ned og klik på "Konverter til sømløse mønster". Dit billede vil kombinere med baggrundsfarven til at oprette en misted billede.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com