Sådan bruges en Kæbeben Bluetooth hovedtelefon

July 3

Kæbeben Bluetooth headset giver bekvemmeligheden i trådløs, håndfri kommunikation med funktioner som en stemme aktivitet sensor og støj afskærmning teknologi. Setup for en Kæbeben Bluetooth hovedtelefon er simpelt og det tager kun et par minutter at lære at bruge den.

Instruktioner

• Gør dig bekendt med headsettet. Du bør finde knapperne "Snak" og "Støj Shield" på ydersiden af enheden. Ørekrogen og ørepropper slut på indersiden af enheden. Stemme aktivitet sensor er på den modsatte side af ørepropper på indersiden af headsettet.

• Par Kæbeben med din Bluetooth-aktiveret telefon. Sted Jawbone headset tæt på din telefon. Kontroller kæbeknoglen er slukket og aktivere telefonens Bluetooth-funktion. Tryk og hold knappen "Støj Shield" på dit Kæbeben indtil LED blinker rødt og hvidt. Indstil telefonen til at søge efter Bluetooth-enheder og vælge "Kæbeben" fra listen. Indtaste "0000" som din adgangskode. Tjek din telefon til at være sikker på at kæbebenet er aktiv.

• Tilpasse pasformen af dit Kæbeben ved at vælge den mest komfortable ørekrogen og ørepropper fra de muligheder, der fulgte med headsettet. Sørg for at stemme aktivitet sensor er rørende kinden, når du opslidende hovedtelefon.

• Besvare et opkald ved at trykke på knappen "Tale". Du vil høre ringen i headsettet. Afslutte et opkald ved at trykke på knappen "Tale". Du kan afvise et opkald ved at trykke på knappen "Støj Shield". Du kan også bruge stemmestyret opkald på kæbebenet ved at trykke på knappen "Tale", hvis din telefon har et taleopkald funktion.

• Slå Jawbones støj shield fra ved at trykke på og holde knappen "Støj Shield" i 3 sekunder under et opkald. Du bør høre et sæt af faldende toner for at lade dig vide, at det er slukket. Drej støj shield tilbage på samme måde. Støj shield vil være aktiv som standard.

• Oplade dit Kæbeben ved at tilslutte USB-opladningskabel Jawbone headset. Du skulle have modtaget en oplader med et USB-stik samt USB opladningskabel. Du kan sætte opladeren til en standard 120V stikkontakt og stik i USB-stikket til den. Du kan også tilslutte USB-kablet til en computer og oplade dit Kæbeben med en computer. Oplade dit Kæbeben helt, før din første brug.

Tips & advarsler

  • Konsultere Kæbeben hjemmeside og din telefons Brugermanual til fejlfinding af problemer med dit Kæbeben Bluetooth hovedtelefon.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com