Sådan bruges Smart 3G

July 12

Sådan bruges Smart 3G

Smart 3G er en mobil Internet mulighed for telefoner i en række forskellige telefontjenester. De fleste mobiltelefon udbydere nu levere 3G-tjenester til kunder. Ifølge smart.com i under ofte stillede spørgsmål side, 3 G står for 3rd Generation og giver hurtige mobile internettjenester. Med en smart 3G foretage en opringning er brugen af internettet ikke begrænset til en bestemt fysisk sted som et hjem eller kontor.

Instruktioner

• Få en telefon, der gør det muligt 3G-tjeneste. Smart 3G kræver en telefon, der accepterer tjenesten. Før du køber telefonen, spørge om det tillader smart 3G muligheder.

• Sætte et smart 3G SIM-kort i telefonen. SIM-kortet, der giver telefonservice, er forbindelsen mellem telefonen og 3G-netværket. Uden en smart 3G SIM-kort, telefonen ikke kan oprette forbindelse.

• Opsætning af 3G-tjeneste. Den specifikke tjeneste og telefonen vil bestemme den nøjagtige nedsat metoder. Det kræver som regel, åbne indstillinger på telefonen og ændre netværksindstilling til duel eller 3G, afhængigt af den specifikke telefonservice. Hvis du er usikker om specifikke telefonen, har repræsentanten opsætning af 3G-tjeneste på den tid, telefonen er købt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com