Sådan bruges en sammenklappelig reflektor i naturligt lys

February 17

At tage billeder i naturligt lys er ideelle i fotografering. På samme tid tilbyder det undertiden udfordringer. Skygger fra de omkringliggende bygninger, planter eller træer skabe belysning udfordringer, som gør en delvist overskyet dag. Sammenklappelig reflektorer er handy, fordi de ikke er pladskrævende at bære. De arbejder for korrekt lys emnet uden at skulle bruge en flash. Sammenklappelig reflektorer kræver en assistent til at holde dem i den rigtige position, mens du tage billeder.

Instruktioner

• Placer emnet for fotografi.

• Ser på emnet gennem kameralinsen, så du kan kontrollere belysningen.

• Spørg din assistent til at holde den sammenklappelige reflektor i et sted, der lyser emnet på den mest flatterende måde. Når man fotograferer udendørs, de mest almindelige skygget område har tendens til at være motivets ansigt, hage og under næsen. Så sigte reflektor på motivets ansigt nedefra at reflektere lyset op. Placer reflektoren så tæt på dit emne som muligt uden at få reflektoren i billedet.

Tips & advarsler

  • Når fotografere indendørs, kan du bruge naturligt lys samt. Placer reflektoren overfor et vindue til at bringe mere lys til emnet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com