Hvordan man kan overføre billeder fra din mobiltelefon med Bluetooth

October 7

Hvordan man kan overføre billeder fra din mobiltelefon med Bluetooth

Du behøver kun én ting at overføre billeder fra din mobiltelefon med Bluetooth: vellykket parring. Parring skaber en forbindelse mellem to Bluetooth-enheder, så de kan dele filer. Det er muligt at overføre billeder fra én mobiltelefon til en anden eller fra en mobiltelefon til en Bluetooth-kompatibel printer, men nogle mærker og modeller understøtter ikke fuld Bluetooth funktionalitet. Så er det nemmeste sted at overføre billeder fra din telefon til din Bluetooth-aktiverede computer.

Instruktioner

• Aktiver din computers Bluetooth. De fleste nye computere vil have et Bluetooth-ikonet i værktøjslinjen nær uret. Klik på ikonet for at sikre Bluetooth er på eller aktiv.

• Gør din telefon "synlig." Rul til Bluetooth-indstillingen i telefonens menu. Det er normalt findes i menuen "Indstillinger" og vil blive opført under noget som "Bluetooth-menuen." Der vil være en indstilling, der siger "Gøre synlig" eller lignende.

• Placer telefonen i nærheden af din computer. Dette vil aktivere Bluetooth på din computer, og de to enheder bliver "Søg" for hinanden. Når de finder hinanden, vil begge enheder vise en "adgangsnøgle".

• Kontroller adgangsnøglerne er den samme. Kig på begge enheder, Sørg for, at tallene passer og tryk på "OK" på begge enheder. Du er nu parret. Telefonen skal vises i menuen Bluetooth på din computer.

• Vælg din telefon fra computerens menu. Dette vil åbne Bluetooth-arkivudveksling eller et lignende program (afhængigt af din computer). Din telefon vil bede dig om at acceptere anmodningen. Klik på "OK" eller "Accepter" på telefonen. Dette vil åbne File Exchange, og du bør se din telefon filerne på listen.

• Åbn mappen "Mine fotos" i Bluetooth-arkivudveksling at hente dine billeder. Nogle telefoner og computere vil have forskellige navne for program og mapper, men når enhederne er parret du skulle kunne navigere filerne nemt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com