Acura RSX Transmission problemer

November 9

Acura RSX Transmission problemer

Mens Honda motorer og kabinet har fået nær legendariske status for deres arbejdsindsats og driftsikkerhed, har selskabets transmissioner fået noget af en dårlig rap. Hvis den RSX transmission har nogen reel fejl, er det, at virksomheden installeret visse udstyr, der tilskynder ydeevne ved at flytte uden at foretage afregning for den virkning, at en sådan behandling kan have.

Transmission drift

Den RSX manuel transmission fungerer meget på samme måde som alle andre. Magt løber gennem indgangsaksel til udgangsaksel via et gear-sæt, der bestemmer forholdet. Mellem hvert redskab er mindre gear kaldet "Synchronizere", der tjener som en mellemliggende punkt for power flow, at tillade driveren tid til at matche motor RPM til udgangsaksel RPM ved enten throttle rev-matching eller kobling trække.

Gear slibning

Selvom Synchronizere gør et stort stykke arbejde for at øge Skift glathed, er de et svagt punkt i transmission. Power-shifting (flytte gennem gearene hurtigere end synkrone kan opveje) tvinger den synchronizer tænder til at male sammen (hvilket er, hvor slibning støj kommer fra). Disse tænder er meget mindre end de gear tænder, så de vil være den første ting at snap off.

Problemet

Den RSX transmission er ikke mere i sagens natur tilbøjelig til at slibe end nogen andre Honda transmission, men Honda kan have bit off mere end transmission kunne tygge med skiftegrebet. Sporty RSXs bruger en meget korte gearstang, som tilskynder hurtigere skiftende og nedsætter førerens mekaniske gearing mens gearskiftet. Alt for hurtige omlægninger med for lidt kraft bag dem er perfekte til fremstilling af gear trummerum og efterfølgende synchro fiasko. Sammenligne den RSX fremsendelse til de ikke-synkroniseret enheder, der anvendes i store lastbiler; lastbil transmissioner bruge meget lang Skift løftestænger, der giver en masse langsom drejningsmoment at give glat Skift uden synkrone af enhver slags.

Den nemme løsning

Den enkleste måde at forhindre synchro opdeling i en RSX transmission er at modstå fristelsen til at flytte som en galning. Faktum er at power-shifting føles kølige, men ikke sandsynligvis vil give nogen meningsfuld gevinster i acceleration. Hær spejder snigskytter har et ordsprog, der gælder for din transmission som deres Barrett.50 cal rifler: "Slow er glat og jævn er hurtigt."

Ændringer for lang levetid

Som smertefuld som det kunne være at indrømme, er den enkleste ændring, du kan udføre for at øge transmission levetiden at erstatte din RSX korte, sporty gearstang med en længere enhed fra enhver basismodellen Honda Civic. Den eneste anden løsning er at installere en straight-cut gearkasse (alias "hund box"), en transmission, der bruger helt lige gear i stedet for den RSX vinkel-cut gears. Mens bedste af disse kasser er i stand til at håndtere mere end 1.000 hestekræfter, de er utroligt dyre ($4.700 til $6.500), og disse redskaber hyle som en dæmon på motorvejen hastigheder. Stadig, hvis du gør mere end 300 hestekræfter, du har penge og har ikke noget imod en konstant, øre-piercing klynker, så dette kan være vejen for dig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com