Love på LED udstødning Tips

April 10

Love på LED udstødning Tips

En populær type af udstødning tip til køretøjer er en LED tip. Disse tips har LED lys mellem en indre og ydre mur i det ydre boring på spidsen. De fleste af disse lys er drevet fra køretøjets parkering lys system. Denne måde, da føreren tændes hendes køretøj lys om natten, udstødning tip lyser så godt. Dog, før du installerer et tip, du bør tjekke din lokale trafik og køretøj love.

At finde din love

Trafik og køretøj love i din stat og Amt er tilgængelige online. Et godt sted at starte er hjemmesiden FindLaw. Denne hjemmeside arrangerer en række love af emne og stat og har et afsnit om ulovlig køretøj ændringer. Sidehyperlinks til hvert enkelt lands love om køretøj ændringer, såsom lys. For de fleste stater, der er ikke en statut på LED udstødning tips præcis, men der er nogle perifere love, som vil kunne anvendes.

Farve

Nogle stater begrænse visse farver for at forhindre en personlig køretøj fra forveksles med et udrykningskøretøj. For eksempel, har Florida en lov, der forbyder alle køretøjer ved hjælp af blå lys undtagen udrykningskøretøjer og department of korrektioner køretøjer. LED udstødning tips fås i blå, så du skal være sikker på din trafik love ikke begrænser denne farve.

Jorden effekt belysning

Vedlægge ekstra lys til et køretøj er mere almindelige, end det var tidligere. Som sådan vedtaget nogle medlemsstater love specifikt gælder for jorden effekt belysning. Mens lovgivning ikke nævner LED udstødning tips ved navn, kan de retshåndhævende myndigheder kunne argumentere for at LED udstødning tips ville være omfattet af denne lov. For eksempel har Kansas en lov, adressering jorden effekt belysning. Denne lov, at neon rør under bilen er acceptable, forudsat at de ikke er rød, gør ikke blinker, og rør kan ikke ses.

Blinkende lygter

Flere statslige love begrænser brugen af blinkende lys til særlige situationer eller køretøjer. For eksempel kan blinkende blå lys kun være tilladt for politiets køretøjer. Svarende til Kansas loven om jorden virkninger belysning, Californiens trafik love stat end blinkende lys kan kun anvendes af udrykningskøretøjer, for at advare om faren, at angive en led at aktivere og angive et ligtog. Som sådan er en LED udstødning tip at blinker ville sandsynligvis blive betragtet som ulovlig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com