iPod Touch finder Wi-Fi netværk, men kan ikke sammenknytte

February 24

iPod Touch finder Wi-Fi netværk, men kan ikke sammenknytte

Hvis din iPod touch lokaliserer trådløse netværk, men det ikke forbinde bliver forbindelsen blokeret af sikkerhedsindstillingerne eller et dårligt signal. Trådløse netværk er sikret til at holde folk fra at bruge internettet uden ejerens tilladelse. Nogle gange oplever iPod kun et midlertidigt problem, som kan løses ved at genstarte enheden.

Signalstyrke

Signalstyrken er identificeret af antallet af barer vist på ikonet trådløse netværk. Tre barer betyder, at du har en god forbindelse, og to er medium. Du kan få en forbindelse med blot en bar, men du vil opleve hyppige afbrydelser. Signalet kan være så dårlig, at du ikke kan surfe på internettet på alle. Dette er på grund af enheden er for langt fra kilden. Komme tættere på routeren, hvis det er muligt, eller flytte routeren til en central placering i rummet.

Netværkssikkerhed

Gå til "Indstillinger", og tryk derefter på "Wi-Fi." Uanset hvilke netværk du er tilsluttet vil have en markering af det. Hvis det er sikret, eller beskyttet, vil du se et låsesymbol ud for netværksnavnet. Tryk på det, og derefter angive sikkerhedsnøgle for at oprette en forbindelse. Nogle netværk, som den slags, du vil støde på mange hoteller, bruge en login-side, der vises, når du opretter forbindelse. Tryk på "Safari" og tryk på "Refresh" ikonet i adresselinjen. Indtast Brugernavn og adgangskode, der blev givet til dig og tryk på "Send."

Firmware-opdateringer

Det er muligt, at problemet ligger hos router i stedet for iPod. Din trådløse router kunne være uforenelig med enheden, eller typen af sikkerhed det bruger. Kontakt producenten, eller bruge din webbrowser til at logge på administrator's side efter firmwareopdateringer. Apple leverer også firmwareopdateringer på Support.apple.com til lufthavnen enheder. Hvis der er nogen opdateringer, genstarte routeren ved hjælp af reset-knappen i ryggen, eller afmonterer det i mindst fem minutter.

Genstart og Reset

Mange WiFi problemer er helbredt ved at genstarte enheden. Hold afbryderknappen nede, indtil du ser "Skub til Power off." Lad fingeren glide mod højre for at slå det fra, så tryk på power-knappen igen for at tænde den igen. Gå til "Indstillinger", derefter "Wi-Fi," og tryk på "On"-knappen for at slukke den. Trykke på det igen for at gendanne. Hvis dette ikke hjælper, gå til "Indstillinger" og derefter "Generelle", derefter "Reset", og tryk derefter på "Reset netværk opsætning" for at genoprette Wi-Fi til fabriksindstillingerne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com