Hvad sker der, hvis du sætte forruden sprinklervæske i bremsevæske?

January 30

Hvad sker der, hvis du sætte forruden sprinklervæske i bremsevæske?

Når du ændrer væsker i din bil, er det vigtigt at sørge for alt er sat i sin rette plads. For at undgå at ødelægge dine bremser med forruden sprinklervæske, Bemærk placeringen af hver reservoir og den blå farve af sprinklervæske.

Bremse følsomhed

Mange mennesker forsømmer at ændre deres bremsevæske for tusinder af miles, hvis de selv ændre det på alle. Men selv en lille mængde af fugt i bremse reservoir--så lidt som tre procent--kan gøre skade på bremserne. Dette er grunden til, at det er meget vigtigt ikke at fylde bremse reservoir med andre væsker.

Hvad sker der

Hvis du udfylder et uheld bremse flydende reservoir med forruden sprinklervæske, vil alkohol og vand i bremserne reagere med alle komponenter, hvilket gør det usikkert at drive. Forruden sprinklervæske kan nemt ødelægge calipre, hovedcylinder og Bremseslanger hvis drevet.

Sådan Fix det

Ikke køre bilen. Køre kunne resultere i yderligere skader. Du skal "bløder" bremsevæske, rødmen hele systemet. For at gøre dette, skal du sørge for der er absolut ingen væske tilbage i reservoiret før genpåfyldning med bremsevæske. Hvis du ikke ved hvordan at bløde bremserne, har bilen slæbt til nærmeste mekaniker.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com