Specifikationer for 2000 Suzuki Katana 600

February 4

Specifikationer for 2000 Suzuki Katana 600

2000 Suzuki GSX600F, også kendt som Katana, har længe været en yderst populær indgangen niveau sport cykel. Tilbydes den perfekte løsning for dem, der troede det klogt at undgå mere kraftfulde 600 kubikcentimeter, cc, sport cykler men stadig ønskede spændingen ved at eje en in-line fire japanske motorcykel, Katana har i mange år.

Motor og Transmission

Selv om det betragtes som en "svagere" 600 klasse motorcykel, er 2000 Suzuki GSX600F Katana en sport cykel gennem og gennem. Katana har en in-line fire motor med et deplacement på 599cc ligesom resten af 600 klasse japanske sportsmotorcykler. Men i modsætning til nyere brændstof-indsprøjtning, vandkølede motorcykler, den Katana motor karburator og luft/olie kølet. Katana har en imponerende kompressionsforhold af 11.3:1--som er på linje med andre 600 klasse sportsmotorcykler--giver det en god dosis af magt og også betyder GSX600F kører optimalt med højere oktan gas. Endelig, den Katana gearkassen er seks hastighed og motoren leverer dens magt til baghjulet via en kæde.

Bremser, hjul og hjulophæng

2000 Katana bruger to stempel dobbelte skivebremser foran og to stempel enkelt disk bremser bag--temmelig standard bremser for modelår. Forhjulet bruger en 120/70 ZR17 dæk mens baghjulet bruger en lidt undermålere 150/70 ZR17 dæk, at give motorcyklen mindre lige linje strøm mens højlig stigende smidighed af cyklen. Den forreste slutanvendelse standard teleskopiske spole foråret chok--en teknologi, der er blevet erstattet i de seneste år af inverteret teleskopiske chok bedre egnet til racing performance--, mens bageste bruger en standard progressive kobling swing arm. Alt i alt, er bremser, hjul og suspension specifikationer lidt mindre aggressiv end mere kraftfuld 600s, men denne cykel stadig byder på masser af strøm til den gennemsnitlige pendling rytter.

Dimensioner og vægt

Katana er en mindre aggressiv, mere komfortable sport motorcykel gør den ideel til længere ture. Sædehøjden er et relativt standard 30.9 i. mens den samlede højde, længde og bredde af cyklen kommer på 47.0, 84.1 og 29,3 i hhv. Akselafstand--afstand mellem forreste og bagerste hjul kontaktpunkter--foranstaltninger i på 57.9 inches, hvilket gør det en meget stabil cykel til sin mindre statur. I forhold til nyere motorcykler, synes 2000 GSX600F's 459.6 lbs. tørvægt temmelig tung, men dette, sammen med lang akselafstand, lav statur og mindre bageste dæk gøre motorcyklen en perfekt kombination af stabilitet og agility.

Diverse

For dem, der ser alvorligt på at købe en 2000 Katana 600, er der et par diverse fakta, der kan være af interesse. Brændstoftanken holder 5,3 gal, en meget betydelig mængde i forhold til andre sportsmotorcykler, som tilføjer til sin værdi som en mere kraftfuld og adræt pendler cykel. Motoren har en elektrisk start, så vil der ikke være nogen kæmper med en kickstart og farveindstillinger i 2000 var rød og blå.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com