Hvordan at reparere en loftsbeklædning

August 7

Dette er et projekt, der kan gøres; men det vil kræve engang for at gøre. Så vær parat for at gøre dette at afsætte er lidt tid vigtigt at gennemskue dette projekt. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

Hvordan at reparere en loftsbeklædning

Reparation af loftsbeklædning af en bil vil kræve to personer til at faktisk sat hovednavn tilbage på plads. Den første ting at gøre er at skrue alle lysene og holdere til tøj. Noget, der er skruet ind i hovednavn skal tages ud først. Hovednavn er en board med stof på det, stoffet er knyttet af lim.

Hvis hovednavn hænger, eller der er et hul skal så det blive erstattet. Efter at trække headliner ned du skal løsne stoffet og skrabe lim af bestyrelsen. For at fastsætte headliner stoffet skal udskiftes. Hvis hovednavn har små skader tilbage du måske kunne bare tage lim lim spray og lim stoffet.

Tage headliner bestyrelsen og enten tage målinger fra bestyrelsen eller tage bestyrelsen til et Stofbutik. Må ikke køb i et tykt stykke stof vælge noget, der ligner hvad der allerede findes. Du kan få kreativ og ændre farven på loftsbeklædning, hvis du ønsker.

Sørg for at du har mere end nok stof i tilfælde af en fejl er foretaget. Den klæbende spray kan købes fra en automotive butikken, kigge efter en spray, der siger lim lim på det købe 2-3 dåser. For at sætte hovednavn sammen vil det kræve to personer. Spray lim lim spray på headliner bordet og placere stoffet i hjørnerne én ad gangen. Når alle hjørner er selv og overdækket tillade headliner at sidde og tørre. Efter hovednavn er helt tørret, så du kan begynde at sætte hovednavn tilbage i bilen og vedhæfte alle lysene og andet, der måtte skrues.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du forsøger at gøre dette i en temperatur på omkring 70 grader om muligt.
  • Hvis ikke sikker af stoffet spørge nogen i en Stofbutik og forklare, hvad du gør.
  • Hvis dette projekt er at tage det meget til en mekaniker butik og de vil have en liste for folk at erstatte hovednavn.
  • Prisen for en udskiftning af en loftsbeklædning er omkring 200 dollars.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com