1990 Mercury Topaz Specs

August 9

1990 Mercury Topaz Specs

1990 Mercury Topaz kommer i to forskellige modeller, sedan og coupe. Sedan tilbyder tre trim muligheder: GS, LTS og LS. Coupe tilbyder XR5 og GS trim stilarter. De alle i besiddelse af en 2.3-liter, fire-cylindret motor og en fem-hastighed manuel transmission, med mulighed for en tre-trins automatgear. De også har en 15,9-gallon brændstof tankkapacitet og bruger regelmæssige blyfri benzin.

GS Sedan

Standard funktioner af GS sedan omfatter klud bucket sæder, udvendige magt spejle, intermitterende vinduesviskere, servostyring og en AM / FM-system. Det har også 14-tommer hjul med magt bremser. Blandt de valgfrie funktioner er aircondition, fartpilot, førersædet magt, magt låse, elruder, remote trunk release, tagbagagebærer, rat med vippe kapaciteter, bagrude defroster og en kassettebåndoptager. GS motoren har 124 fod-pund af drejningsmoment og besidder en maksimal hestekræfter af 4400 omdrejninger pr. minut (rpm).

LTS Sedan

LTS model har alle de standard og valgfri funktioner af GS, men omfatter også alufælge premium audio system og to-tone maling. I modsætning til modellens GS leveres LTS med mulighed for en førers front airbag. LTS motoren har 130 fod-pund af drejningsmoment og en maksimal hestekræfter på 4400 rpm.

LS Sedan

Grundlæggende funktioner på LS omfatter de standard og valgfri funktioner af GS sedan, med undtagelse af aircondition og en magt førersædet. Mulighederne er aircondition, førerens front airbag, polycast hjul og en magt førersædet. Det har en maksimal hestekræfter på 4400 rpm med 124 fod-pund af drejningsmoment.

XR5 Coupe

XR5 coupe har de standard indstillinger af LS sedan med undtagelse af aircondition, fartpilot, tagbagagebærer samt el kapaciteter i førersædet og vinduer låse, som er alle valgfri funktioner i denne model det har også den ekstra standardfunktion af en bageste spoiler. GS motoren har 130 fod-pund af drejningsmoment og en maksimal hestekræfter af 4400 omdrejninger i minuttet.

GS Coupe

GS coupe standard funktioner er de samme som dem af GS sedan. Valgfri funktioner er også ens men Tilføj indstillingen af polycast hjul. Også som GS sedan har GS en maksimal hestekræfter på 4400 rpm med 124 fod-pund af drejningsmoment.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com