Sådan foretages fejlfinding af et Sylvania TV/VCR gennemsøge

January 6

Sådan foretages fejlfinding af et Sylvania TV/VCR gennemsøge

Fejlfinding din Sylvania TV/VCR gennemsøge giver dig mulighed at få den bedste værdi ud af din enhed. Som med de fleste elektroniske enheder, kan normale slitage forårsage TV/VCR kombination afspiller at udvikle problemer. De fleste af disse problemer kan løses uden brug af en tekniker.

Instruktioner

• Tryk på kanal op og ned knapperne mens du spiller en VHS Kassette for at justere kanalindstilling hvis billedet har forvrængning. Skifte knapperne frem og tilbage for at skabe en klar video billede. Kontroller, at VHS Kassette ikke er beskadiget.

• Ren video enheden, hvis billedet er forvrænget efter justering af sporingskoden. Video hovedet på Sylvania TV/VCR kombination afspiller kan samle støv, der forvrænger video. Indsætte et tørt VHS video hoved renere i kassette slot. Pressen spille og følge anvisningerne i hovedet renere.

• Afbryd og Tilslut enheden input til Sylvania TV/VCR gennemsøge, hvis Videobåndoptageren ikke optagelse på en kassette. Sted-tv ind på den nødvendige kanal. Afbryde fanen beskyttelse på VHS Kassette og indsætte det i afspilleren. Tryk på "Record"-knappen på enhedens frontpanel.

Tips & advarsler

  • Skub aldrig noget i VHS åbning for at undgå varige skader.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com