Hvordan at arrangere objekter & tekst i Microsoft Word 97

March 21

I en vis forstand var Word 97 den første rimeligt moderne version af programmet. Det indarbejdet nogle af de funktioner, der blev senere brugt i Word 2000. Mens dette er en meget gammel version af programmet, er der stadig nogle mennesker, der bruger den. En af de nyttige ting om Word 97 er den lethed, hvormed man kan arrangere tekst og billed-objekter. Dette er en nyttig funktion, hvis du opretter en rapport eller firma nyhedsbrev ved hjælp af programmet og vil kunne tilføje billeder eller grafer og diagrammer.

Instruktioner

1 Indlæse de billeder, du vil bruge på computeren, ved at overføre dem fra et digitalt kamera eller en anden digital kilde eller ved at scanne dem i.

2 Åbn Word 97. Enten type i din tekst eller vælg "Fil" menuen og vælge "Åbn" for at åbne et dokument, som du vil føje billeder til.

3 Placer markøren, der hvor det første objekt at gå og klik. Vælg "Image" fra menuen og vælg "Indsæt". Mellem indstillinger vælge enten "Billede fra fil" eller "clipart."

4 Find billedet af multimedieklip, du vil bruge og åbne den. Det vil blive vist på det punkt, du har valgt. Du kan klikke på billedet af objektet og trække fra hjørnehåndtagene til at ændre størrelsen.

5 Vælg "Format" og vælg "Billede". I den dialogboks, der vises, skal du vælge formatet tekstombrydning, som du vil bruge. For eksempel kan du tekst vises kun over og under billedet eller du måske ønsker at faktisk ombrydes omkring billedet som det strømmer ned. Gem dit arbejde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com