Hvordan man åbner en lærebog i ISO-Format

May 19

Hvordan man åbner en lærebog i ISO-Format

Filformatet ISO er et diskbillede af en CD eller DVD udnytter de internationale organisation af standarder (ISO) specifikationer. Et diskbillede er et arkiv af en optisk disk, der består af en nøjagtig kopi af diskdata. Lærebøger, samt film, software og andre data, kan distribueres i ISO filformat. To programmer er tilgængelige og anvendes til åbning, visning og un-arkivering ISO disk billedfiler. Kraft og ISOBuster er programmer, der vil montere diskbilledet, som om det var en fysisk disk, så brugeren kan udføre eller uddrag indholdet i ISO fil. Kraft og ISOBuster er meget ens med hensyn til udseende, føler og funktionalitet.

Instruktioner

1 Højreklik på den lærebog ISO fil.

2 Vælg indstillingen "Kraft" eller "ISOBuster" fra menuen.

3 Klik på indstillingen mærket "Mount til drev [X] < ingen medier >". "X" repræsenterer det næste tilgængelige drevbogstav på computeren. ISO-ansøgningen vil montere ISO-fil som et drev.

4 Højreklik på Windows "Start" og vælg "Explore" fra menuen Start. Windows Stifinder åbnes.

5 Naviger til det nye drev i den venstre navigationsrude. Filerne arkiveres i ISO-filen vises i højre rude.

6 Klik på filen lærebog på det nyligt tilsluttede drev til at åbne filen. Lærebogen er nu tilgængelig med et kompatibelt tv program. For eksempel hvis lærebog i ISO arkiv er en PDF-fil, vil PDF-filen nu være synlig ved hjælp af en PDF-fremviser såsom Adobe Acrobat.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com