Sådan fjernes en forret fra en 1996 Jeep Grand Cherokee

May 31

Du får klar til arbejde, børnene er rastløs, kaffe spildt på din skjorte og nu din 1996 Jeep Grand Cherokee plejer start. Faktisk ikke det gør noget men lade radioen spiller, så du ikke ved, at det er dit batteri. Chancer er, det er din starteren. Ændre din starteren magnetventil selv er hurtig, nem og overkommelig.

Instruktioner

• Fjern kablet fra den negative terminal på batteriet. Løft køretøjet med jack og støtte det sikkert med jack stande. Der er klare støtte mounts under din Jeep, der er lavet specielt til støtte dit køretøj på jack stande. De er glatte stykker af metal.

• Bemærk og etiket ledninger på terminal startmotor og magnetventil. Magnetventilen Rider piggyback på startmotoren og begge skal fjernes. Det er en god ide at udskifte begge på samme tid, da de sælges primært måde. Unbolt ledningerne, når du har noteret dig som går hvor. Startmotoren er i passagersiden, under din Jeep.

• Fjerne startmotoren montering bolte. Der er to i nærheden af bunden af startmotoren. Startmotoren vil trække lige ud af sin bolig engang den lavere starter montering bolte er blevet fjernet.

• Installation er omvendt af fjernelse. Efter at have konstateret, hvor ledninger er tilsluttet hvor gør installationen til en leg. Sikkert fjerne jack stande og sænk køretøjet.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at det negative kabel på batteriet terminal er blevet afbrudt. Arbejd aldrig på en varm motor.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com