Hvordan identificerer en 1970 Monte Carlo?

May 24

Hvordan identificerer en 1970 Monte Carlo?

Selv om Chevy indført den første Monte-Carlo i 1969, den første generation (af seks) af denne linje begyndte i 1970 og varede gennem 1972. Selv om det ikke var så populær med muskel bilentusiaster, snappede købere, der var interesserede i fire-personers luksus kup Monte Carlos oppe. Disse modeller har altid lignede fuld størrelse sedans, som har været en af grundene til hvorfor har de overlevet endnu den dag i dag.

Instruktioner

• Kigge efter en to-dørs organ ramme med runde forlygter, lang hætte og Monte Carlo insignia: 1970 Monte Carlos var faktisk baseret på Chevelle, men Red på en 116-tommers akselafstand og havde den længste hood nogensinde monteres på en Chevrolet.

• Kig på motoren: alle Monte Carlos kom med mindst en 350 cubic tommer V8, men du kunne få en med en stor blok Chevelle motor. Denne Chevy turbo-fire small block V8 motor var normeret til 250 hestekræfter og havde en to-tønde karburator. Det havde 345 ft-lb af drejningsmoment ved 2800 omdrejninger, med en kolonne monteret 3-trins manuel gearkasse.

• Check at se, om det er pakken SS: The Monte Carlo SS var indstillingen sportslige. Også kaldet Z20, det omfattede de 454 big-block motor, en tunge suspension, "SS 454" insignier på rocker paneler og bagklappen, fjernstyrede spejl, sorte rocker panel striber, tunge batteri, automatiske niveau kontrol suspension, air chok, dobbelt chrome udstødning, og 15 x 7 tommer Rally hjul. De fleste havde LS-5 454 motor, bedømt på 350 hk; der var dog 10 lavet med LS-6 454 motor, normeret til 450 hk.

• Check for buler på fender, som gav det en mere "muskel bil" udseende.

• Kigge efter den falske træ trim på instrumentbrættet. Dette trim opdelte det fra den næsten identiske strejf af Chevelle.

Tips & advarsler

  • Monte Carlo var for det meste modelleret efter Cadillac Eldorado. Det var oprindeligt lavet som et modstykke til Pontiac Grand Prix.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com