iPhone Bluetooth-funktioner

January 18

iPhone Bluetooth-funktioner

Som om iPhone ikke var populær og kan nok i 2010 som en smart telefon/GPS enhed/kamera/etc., kommer sig ligeledes hos Bluetooth connectivity. OK, måske er der ikke meget af en overraskelse, men det omfatter pocket rocket funktionalitet.

Bluetooth gør det muligt for enheder til at tale til hinanden trådløst, selv om hverken hurtigt eller energi-effektivt i forhold til, sige, USB. Du kan bruge Bluetooth til at oprette forbindelse til din computer, et headset eller en anden iPhone. Apps hjælp forlænge funktionaliteten endnu mere.

Headesets og relaterede enheder

Ligesom de fleste mobiltelefoner, kan iPhone finde og bruge Bluetooth-headsets, der lader dig foretage og modtage opkald uden brug af ledninger eller dine hænder.

Det eneste den oprindelige iPhone kunne gøre med Bluetooth var at danne par med et headset.

Advanced Audio Distribution Profile

Med indførelsen af iPhone OS 3.0, kunne iPhones drage fordel af Blåtands Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), hvilket betyder, at iPhone kunne streame musik til hovedtelefoner eller en stereo-Bluetooth-udstyret.

Filoverførsler

Du kan ikke synkronisere din iPhone med din computer via Bluetooth - eller WiFi for sags skyld- men du kan overføre filer fra en iPhone til en anden med en app kaldet Bluetooth foto andel. Bluetooth foto andel Pro gør de samme ting uden reklamer.

Selv om navnet på app indebærer, at du kun kan overføre billedfiler, kan du sende nogen form for fil mellem to iPhones. Nu, hvis bare vi kunne få en lignende app til at overføre filer fra en computer til en iPhone...

Indre Tethering

Du kan dele din Iphone's indre slægtskab med din computer. Parre din telefon med computer via Bluetooth, tryk i nogle indstillinger, og du kan surfe væk.

Par med Bluetooth-enheder

Flere Bluetooth-udstyrede enheder kan parre med din iPhone. Alt fra GPS navigatorer til stregkode scannere kan dele data med en iPhone via Bluetooth.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com