Motorola Tfc139 Igo Tips

April 16

Motorola Tfc139 Igo Tips

Hvis du har for nylig købt en Motorola C139, kan du har brug for et nyt tip til din iGo oplader. Disse opladere har udskiftelige tips, så du kan bruge opladeren til flere enheder. Der er kun én iGo spids egner sig til brug med Motorola C139.

iGo A70 magt Tip

IGo A70 magt tip er velegnet til brug med et par Motorola modeller, herunder C139. A70 har et fedt krop og en lille spids, i stand til at komme ind i den lille oplader slot i bunden af C139. iGo blev grundlagt i 1995 i Scotsdale, Arizona, og fremstiller opladere og tips egnet til mange elektriske enheder. Skudspidserne har "Power-Tip" teknologi, som gør det muligt for dem at opdage den korrekte mængde strøm til den enhed, de er indsat i. A70 tip er også velegnet til C168i og V290, blandt andre Motorola modeller med små, cirkulære charger input.

Hvor hen til indkøbe

A70 magt tip er tilgængelig for 7,49 dollar fra 2010 på Igo's hjemmeside. Desværre er der ikke mange leverandører sælger A70. På alle produkt billeder, blå cirkulære etiketten med modelnummeret er synlige, så tjek etiketten før du foretager et køb.

Opladere

Mange forskellige iGo opladere er tilgængelig på selskabets hjemmeside, der arbejder med A70 og C139. Der leveres et billadekabel, der passer til standard bilen forretninger, og en Energy Star-certificeret vægoplader. Energy Star-certificering viser enhedens strømeffektivitet, og gør det et godt valg for øko-bevidste. Der er også den "Afgift overalt" enhed, der sluttes til stikkontakter, men huser også et indbygget batteri til opladning på farten.

Tilslutte din A70

Tilslut iGo spidsen til enden af kablet fra din oplader. I slutningen af A70 er indsat i den opladning input på C139, som er placeret på undersiden af telefonen, og til højre side. Sætte iGo opladeren i en stikkontakt, og lade det indtil C139 viser "Opkræve komplet."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com