Brug af perchlorethylen til rengøring af Metal

November 10

Perchloroethylene, også kaldet PERC, er en farveløs, brandfarlige væske, der generelt anvendes for Renseri tekstiler. Det er nu også kendt for at være en egnet til tekstil efterbehandling og overflade rengøring og affedtning af metaller. Denne fremstillede kemiske har det højeste kogepunkt, vægt og damp tæthed af alle de klorerede opløsningsmidler.

Rengøring Metal

Perchloroethylene anvendes i mange industrier, herunder apparat, bilindustrien og de luftfartsindustri. Denne væske er nyttig for vapor affedtning af metalemner under forskellige produktionsstadier.

På grund af sin højt kogepunkt og længe rengøringscyklussen, kan vanskelige fedtstoffer og voks fjernes ved, hovedsagelig, at være smeltet. Letvægts dele har længere vapor kontakttid for mere effektiv rengøring. Den højt kogepunkt hjælper også, aktiverer flere penetration af væske for at rydde mere grundigt. Fordi perchlorethylen er mere stabil end andre klorerede opløsningsmidler, er det nemmere at bruge ved rengøring dele med fugt lokket i en fælde. Perchlorethylen har et lavt damptryk og høj vapor tæthed, hvilket resulterer i lavere emissioner i forhold til andre rengøring valg, såsom trichlorethylen.

Andre anvendelser

Perchloroethylene har været markedsført i en aerosol formulering, især for bilindustrien, herunder bremse rengøring. Derudover kan perchlorethylen bruges som en vandafvisende for tøj, som en spot remover, som silikone smøremiddel og som en isolerende væske i nogle elektriske transformatorer.

Forholdsregler

Korrekte sikkerhedsforanstaltninger, som en maske og en ventilator, bør tages, når du bruger perchlorethylen. Efter nationale Program, toksikologi forventes perchlorethylen for at være kræftfremkaldende. Kortfristede eksponering for høje niveauer af perchlorethylen kan medføre væske til at opbygge i lungerne og øjne, forårsage åndenød, kvalme og opkastning og langvarig udsættelse kan skade centralnervesystemet, forårsage respiratorisk svigt eller død.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com