Hvordan kan man øge vifte af min parabol med en UHF fjernbetjening

June 1

Hvordan kan man øge vifte af min parabol med en UHF fjernbetjening

Dish Network giver en satellitmodtager for at afkode satellitsignal og give den tilsluttede TV med en digital tv-billede. Du kan øge rækken af kontrol over din parabol nettet satellitmodtager ved aktivering af radiofrekvens (RF) kredsløb inde i modtageren og opsætte en antenne. Fjernbetjeningen, der kommer med receiveren er i stand til at påvirke kontrolelementer fra en større afstand end en infrarød fjernbetjening, samt ikke at være begrænset til line-of-sight mellem fjernbetjeningen og modtageren.

Instruktioner

• Igen Dish Network satellitmodtager rundt så du kan se bagpanelet. Skru delvist stik i bunden af RF-antenne (medfølger med receiveren) på RF forbindelse på modtagerens bagpanelet. Juster antennens rod lige op. Yderligere stramme den antennestikket. Slå modtageren, så frontpanelet vender opad igen.

• Tænd TV'et. Tryk på "SAT" på fjernbetjeningen Dish Network. Tryk på knappen "Vælg" på midten af fjernbetjeningen for at tage modtageren fra standby.

• Tryk "Menu" og derefter "Systeminfo." Hold fjernbetjening ved siden af antennen. Tryk på "SAT" og hold den nede i et sekund før slippe det. Slå modtageren, så frontpanelet igen vender opad.

• Tag fjernbetjeningen til et andet rum. Tryk på "Power"-knappen på fjernbetjeningen for at slukke satellitmodtageren, selv om vægge adskille to fra hinanden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com