Sådan vedhæfte en fil i Outlook

August 29

Er nyttig for at sende SMS-beskeder, e-mail, men der er tidspunkter, kan du medtage en vedhæftet fil f.eks et formateret dokument, regneark, billede eller en anden filtype. Microsofts Outlook e-mail program gør vedhæftet fil nemt. Du kan vedhæfte filer til en e-mail ved at følge disse trin.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook e-mail-program.

2 Vedhæfte en fil til en ny e-postbesked eller til et svar på en eksisterende meddelelse. Oprette en ny e-mail ved at vælge følgende menupunkter, "File", "New" og "Indlevere besked." Hvis du svarer på en eksisterende meddelelse, skal du blot klikke på knappen "Svar".

3 Gå til menupunktet "Indsæt" og vælg "File." Du kan bruge papirclips knappen på værktøjslinjen som et alternativ til at indsætte en vedhæftet fil.

4 Gennemse mapper fra "Indsæt fil" dialogboks. Find den fil, du vil sende. Klik på navnet på fil. Dette vil fremhæve det markerede filnavn. Klik på "Indsæt" knappen for at vedhæfte filen til e-mailen.

5 Vedhæfte flere filer på samme tid ved at holde "Ctrl"-tasten nede, mens du klikker på fil navn valg.

6 Bekræfte den vedhæftede fil er blevet indsat i e-mail-meddelelsen. Meddelelser, der er formateret i HTML eller almindelig tekst display vedhæftede filer i boksen vedhæftet fil. Meddelelser i RTF-Format (Rich Text format) er formateret vise vedhæftede filer i e-mail-meddelelsens brødtekst. Vedhæftede filer vises med en filtype ikonet efterfulgt af filnavnet.

7 Komplet kroppen af e-mailen og klikke på "Send".

Tips & advarsler

  • Vedhæfte filen til e-mailen inden de udfylder resten af e-mailen. Det er nemt at glemme at vedhæfte filen før du klikker på knappen "Send".
  • Outlook beder dig automatisk, hvis du ønsker at fortsætte med at sende en filtype, som kan indeholde en virus som en .bat, .exe, .vbs eller .js fil. Du får mulighed for at klikke på "Ja" eller "Nej."
  • Store filer kan ikke accepteres af nogle Internet-udbydere. Du kan komprimere disse filer med en ZIP utility program som WINZIP før du vedhæfter dem.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com