Tips til Nokias udskiftelige opladning

July 29

Tips til Nokias udskiftelige opladning

Hvis du bruger separate opladere til hver af flere Nokia elektroniske enheder, tilbyder IDAPT oplader en bedre løsning. Det er muligt at anvende den samme oplader til en række enheder, herunder mobiltelefoner, headsets, BlackBerrys og andre smartphones. Løsningen leveres af IDAPT Universal oplader funktioner den nyeste teknologi på dette område, opladning alle Nokia-enheder ved hjælp af udskiftelige tips.

IDAPT i1

IDAPT i1 er en dobbelt oplader. Enheden indeholder en Nokia-kompatible tip samt mikro-USB-spidsen, der vil opkræve en række mobile enheder. Udskiftelige opladeren tips og elektronik i opladeren base aktiverer den én oplader til at arbejde for alle typer af mobile enheder. Enheden er også designet til fremtidig kompatibilitet med enheder, der vil sandsynligvis udvikle sig som teknologiske ændringer. Disse opladere arbejde i bilen på DC spændingssystemer eller i hjemmet på AC nuværende. Laderen er konstrueret med en auto-off system, som forhindrer overopladning af batterierne.

IDAPT i2 +

En af de mest innovative mobiltelefonopladere, IDAPT i2 + kan opkræve tre mobile enheder samtidig. Den er kompatibel med over 4.000 mobiltelefoner, herunder alle Nokia-enheder. Det har en tilpasselig tip-system, der er indbyrdes udskiftelige mellem forskellige enheder og opladeren har tre opladning punkter--to udskiftelige opladning point og en USB-opladning port.

IDAPT i4

IDAPT i4 har evnen til at oplade op til fire mobile enheder på samme tid. Som mindre IDAPT modeller er det foreneligt med mere end 4.000 mobiltelefoner, herunder alle Nokia-telefoner og trådløse tilbehør som Bluetooth headsets, enkeltstående højttalere og GPS-enheder. Udskiftelige tip-teknologi gør det helt tilpasselig. Ligesom i2 +, det har fire opladning punkter: tre standard dem og en ekstra USB-port til Nokias enheder.

Udskiftelige Tips

Dage at have separate opladere til hver af dine mobile enheder er ikke mere. IDAPT har udviklet universal oplader løsninger, der gør det muligt at bruge en enkelt oplader med udskiftelige tips til alle Nokia opladning behov. Disse tips omfatter mikro-USB-vedhæftet fil, som bruges til de fleste Nokia smartphones og Bluetooth-enheder. 2 mm tønde lug er også tilgængelige for ældre-stil Nokia telefoner, hvoraf nogle er stadig er på markedet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com