Sådan ændres en automatisk termostat i en Jeep Laredo

April 27

Jeep Laredos har termostat ventiler i deres kølervæske systemer, der styrer strømmen af kølevæske gennem motoren. Kølevæske cirkulerer kun når motorens indre temperatur når omkring 210 grader F. På det tidspunkt termostaten åbner og kølevæske cirkulerer gennem motoren til at vedligeholde apparatet kører temperatur. Når termostater mislykkes, skal de udskiftes for at undgå at beskadige motoren. Ændre en Jeep Laredo termostat er ikke svært, og kan udføres af enhver hjemme mekaniker.

Instruktioner

• Find drainplug på bunden af køleren. Skru det bruge stikket skruenøgler og tillade kølevæske til at løbe ud i en spildbakken.

• Skru køleren hætten og Find termostat nedenunder. Vride termostaten mod uret og trække opad til at fjerne den. Placer den nye termostat i køleren, stramme den ned og erstatte fælles landbrugspolitik. Refill radiator med en 50/50 blanding af vand og kølervæske.

• Start bilen og lad det varme til 210 grader F. Bestem hvis bilen kører korrekt ved at observere i-dash temperatur målerne.

Tips & advarsler

  • Hvis målerne Jeep overophedning, lukke motoren straks og prøve at geninstallere termostaten igen. Det er muligt, at ventilen var simpelthen skævt og vil ikke åbne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com