Hjælp til Kenwood TK-790

April 19

Kenwood TK-790 køretøj transceiver opfanger signaler og giver to-vejs radio interaktion. Når stikket til transceiveren er installeret, kan du have spørgsmål om, hvordan at programmere enheden.

Squelch

Tryk på tasten "SQ (squelch)" at påbegynde tilpasningen squelch niveau. En biplyde og bogstaver "SQL" vises på displayet ved siden af den nuværende squelch niveau. Tryk på knapperne "GRP op" eller "GRP ned" til at hæve tærsklen squelch eller sænke det. Skub "SQ" igen for at gemme og afslutte squelch indstillingsmenuen.

Scan

Tryk på "SCN (scan)" for at begynde scanning perimeter for tilgængelige signaler. En biplyde og meddelelsen "SCAN" vises på displayet. Scanning stopper, når den når et signal. Lyden er hørt og kanaloplysninger vises på displayet. Tryk "SCN" igen for at fortsætte scanning.

Lysdæmper

Tryk på "DIM" for at styre lysstyrken i displayet og centrale baggrundsbelysningen. Lysstyrkeindstillingerne vil cykle med hvert tryk på tasten. Tasten "DIM" vil også slå "TX," "Optaget", og "DTMF" mic-baggrundsbelysning slukket eller på.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com