Hvordan du ændrer EGR ventiler på Volvo D12 dieselmotor

March 20

Hvordan du ændrer EGR ventiler på Volvo D12 dieselmotor

Hvis du ejer en Volvo D12 dieselmotor kender du sikkert allerede EGR ventiler er den første ting at gå. Lad mig vise dig symptomer for dårlige ventiler og procedure for at ændre dem.

Instruktioner

• Første symptomer, hvis du bemærker en pludselige tab af magt især på stigninger, overdreven røg fra udstødning stak og eventuelt en check engine light din EGR ventiler nok bare lidt i støvet. Hvis du ændrer brændstoffiltre og inspicere turbo og problemet eksisterer stadig jeg er næsten sikker på dens din ventiler.

• Hvis du vil erstatte, først dræne kølemidlet fra systemet og afbryde batterikablerne. Ventilerne er placeret på højre side af motoren knyttet til udstødningsmanifold lige over turbo, der er to af dem. Fjerne den luft filter boliger, mellemliggende rør og splash skærme nemlig adgang til ventiler. Afbryde kølervæske linjer fra ventiler og løsne klemmer knyttet rør til ventiler og ventiler til manifold. Fjern varmeskjoldet og følg ventil ledninger til venstre side af motoren hvor de stik bag generatoren. Fjerne generatoren og frakoble ledningerne. Løft forsigtigt ud af ventiler og ledninger.

• Installer de nye ventiler en ad gangen med ventilen tættest på forsiden af motoren bliver nummer 1 og én i bageste nummer 2.Klemme ventiler på manifold og stramme og derefter vedhæfte kølervæske linjer og varmeskjold. Installer nye rør på ventiler. Rute ventil ledninger på forsiden af motor til stik på venstre side af motoren og Tilslut. Refill kølevæske til korrekt niveau i reservoiret. Start motoren og lad kølervæske temp build til ca 150 grader, hvis du hører ingen udstødning lækager jobbet er gjort, gå videre og geninstallere air filter boliger og splash skjold og tage en test run.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke sikker af mislykkede EGR ventiler, konsultere en kvalificeret diesel mekaniker eller tech for yderligere diagnosticering og fejlfinding.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com