Hvordan du bruger iPhone med MetroPCS

November 25

Hvordan du bruger iPhone med MetroPCS

Selvom AT & T er den eneste officielle udbyder for Apples iPhone, hvis du "låse" din iPhone, hvilket indebærer, downloade et program på det, der tillader dig at bruge det med ethvert luftfartsselskab, kan du vælge at bruge det med en anden udbyder af trådløse tjenester, herunder MetroPCS, der tilbyder kontrakt-fri service. Karakteren af opgaverne er enkel, selv om at færdiggøre alle af dem vil kræve diligence fra din side.

Instruktioner

• Låse din iPhone. Peg din browser på blackra1n.com og downloade softwarepakke, der svarer til din computers operativsystem. Installere software på din computer og opstille sig når først installation oparbejde har færdig. Tilslut din iPhone til din computer via USB-kablet, der fulgte med det og klik på knappen "Gøre det regn" inden for "blackra1n." Vent et øjeblik for "blackra1n" at installere sig selv på din iPhone, som vil få din iPhone til at slukke og genstarte. Tryk på ikonet "blackra1n" på din iPhone og derefter ikonet "Sn0w" inden for "blackra1n"--, dermed vil låse din iPhone således at det kan bruges med ethvert luftfartsselskab.

• Tag din iPhone til en MetroPCS butik til "flash" det, således at det kan arbejde på MetroPCS netværk. Proceduren for "MetroFLASH" koster $10 per telefon i oktober 2010.

• Tilmelde sig en MetroPCS konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Tale med medarbejder i butikken, når du tager telefonen at få blinkede for at begynde processen.

• Overfør eksisterende MetroPCS service til din iPhone ved at kalde MetroPCS kundeservice på 1-888-863-8768. Sluk telefonen gamle MetroPCS før du begynder processen, da det vil overføre signal for MetroPCS Tower og forstyrre processen for overførsel. Underretter den agent, som du vil overføre service, og sørg for at holde din Iphone's IMEI nummer--en 15-cifret nummer kan du finde under fanen "Om" i menuen "Indstillinger"--dels som repræsentant vil har brug for at overføre din service.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com