Hvad sker der, hvis din olie er også fuld i din bil?

September 24

Hvad sker der, hvis din olie er også fuld i din bil?

Motorolie giver nødvendige smøring for en bilmotor, og et køretøj kan lukke hurtigt uden det. En motor kun brug for en vis mængde, dog, og for meget kan være lige så problematisk for bil som for lidt olie.

Hvordan overfyldning sker

Den fejl, der forårsager motor olie overfyldning indebærer ikke opmærksom på hvor meget olie går ind i en bil. De fleste motorer blot tage fire quarts af olie, men der er ingen nøjagtige input gauge. Du skal tjekke gentagne gange dosis med oliepinden. Dem, der ikke tjekke ofte kan hælde i mere end nødvendigt.

Konsekvenser

Når for meget motorolie opstår, motoren vil holde den ekstra olie i første omgang. Når kører krumtaphuset junger ekstra olie, men får det den til at skumme op. Opskummet olie vil ikke flyde gennem en oliepumpe. Derefter undlader andre varme dele efterfølgende at være smurt ordentligt. Eventuall, y motorfejl opstår som en under-smurt del griber.

Middel

Olie fordampe ikke. Ekstra olie skal tømmes. Hvis du ikke ved hvordan man gør dette, tage din bil til en mekaniker og forklare problemet. Han vil dræne og geninstallere ordentlig oliestanden for et gebyr.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com