Samsung 46" LCD TV 120 Hz problemer

April 17

Samsung 46-tommer, 120 hertz LCD TV tilbyder en stærk oplevelse--når det fungerer korrekt. TV'et kan opleve lyd, display, trådløs og et væld af andre afbrydelser, der kan bringe din TV-oplevelse til en skrigende standse. Isolere disse problemer gennem fejlfinding og derefter afgøre, om du kan løse problemet, eller hvis du har brug at kontakte en professionel reparation person.

Billede

Hvis en ekstern enhed er forbundet til Samsung 46-tommer, 120 hertz LCD-TV og farverne ser forkerte--f.eks blues ser rød--check komponent stik for at sikre de er forbundet med matching-farvede jackstikkene på kildeenheden og TV'et. Ændre billedformatet passer til skærmen, hvis dit TV er i øjeblikket indstillet til at vise et størrelsesforhold på 4-3 og du oplever punkterede linjer på venstre og højre side af skærmen. Hvis billedet fryser, når du ændrer kabel-kanaler, indstille kabelboks til output i enten en 1080i eller 720p opløsning.

Audio

Sikre den indbyggede TV højttaler uventet ikke har deaktiveret i Equalizer del af afsnittet lyd i TV'ets hovedmenuen. Hvis du ikke kan høre lyden gennem dit TV på en ekstern enhed, tilsluttet fast enhedens audio kabler til både TV'et og enheden. Alternativt kan du skrue op på den eksterne kilde enhed. Hvis du ikke høre lyd forbundet med kabel-kanaler og kabel-boksen er tilsluttet til TV'et via et HDMI-kabel, skal du angive kabelboksen til output lyd via HDMI-kablet.

Trådløs forbindelse

Hvis du uventet mistet den trådløse forbindelse på din 46-tommer Samsung TV, Tjek USB dongle i højre side af tv'et for at sikre, at det er fast forbundet til tv'et. Navigere hen til netværksopsætning afdeling del af hovedmenuen og definere den netværkstype til trådløse; Hvis nogen har ændret denne indstilling, vil du miste din trådløse forbindelse. Hvis du har tilsluttet USB-dongle til TV'et og ikke har oprettet et trådløst netværk, oprette forbindelse til et trådløst netværk via afsnittet trådløst netværk i hovedmenuen tv.

Andre

Ændre dit TV fra Demo til Home Use-mode, hvis de personlige indstillinger på dit TV forsvinder hver gang du slukker TV'et og derefter tænde den igen på eller efter brug af TV i 30 minutter. Hvis meddelelsen "-tilstand understøttes ikke" vises på dit Samsung TV, ændre output-opløsning på din eksterne enhed til en opløsning, der er kompatibel med dit Samsung TV. Hvis lukket captioning er på men boksen er kun en grå kasse med ingen tekst i det og du ser en ekstern enhed, slukke for TV'ets lukket captioning og aktiverer lukkede captioning gennem den eksterne enhed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com