Sådan fjernes en Dimension 8200 Dimension Processor

April 26

Dell Dimension 8200 er en desktop tower computer med en Intel Pentium 4 processor. Afhængigt af konfigurationen bestilt fra fabrikken, varierer den medfølgende processor hastighed mellem 1,5 og 2,4 GHz. Prisen på brugte Pentium 4-processorer er faldet kraftigt siden Dimension 8200 blev udgivet, og hvis du har købt din Dimension 8200 med en low-end processor, kan du nu nyde en billig opgradering ved at købe en hurtigere Pentium 4. At fjerne de eksisterende processor er den første del af den opgraderingsproces, og installere den nye processor i høj grad involverer vende disse trin.

Instruktioner

1 Slukke Dimension 8200, og Afbryd alle kabler fra tårnet. Bringe computer tårnet til en robust arbejdsflade. Indstille tårnet på sin side, med den højre side af computeren vender opad.

2 Skubbe den plastik knapper på toppen og bunden af computer-tårnet (som bør nu står over for din venstre og højre), og svinge sidepanelet af tårnet op og mod forsiden. Sidepanelet forbliver op sin egen når det er fuldt åbne.

3 Fjern kablet fra bundkort fan header mellem anden og tredje hukommelse modul slots. Markere kablet, så du ikke vil glemme at erstatte det senere.

4 Fjern strømkablet fra ekstra strømstikket mellem processoren og kort udvidelsespladser. Markere dette kabel.

5 Lokalisere plast svøb dækker processor køleprofil. Svinge det op mod bagsiden af computeren.

6 Skubbe metal puden strækker sig fra hver af holderne holding køleprofil til bundkortet. Når en pad er skubbet, holderen er frigivet og kan løftes frit fra køleprofil.

7 Fjerne køleprofil fra toppen af processoren. Over tid, kan termisk compound forårsage de to overflader at obligation lidt. Twist køleprofil lidt for at frigøre det fra processoren.

8 Løft metal armen på processor Socketen. Med armen rejst helt, kan processoren løftes ud af stikkontakten. Fjerne processoren og sætte det på et sikkert sted.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com