Hvordan at tilslutte en Videobåndoptager til en satellitmodtager

March 17

Hvordan at tilslutte en Videobåndoptager til en satellitmodtager

Forbindelsen mellem en VCR og en satellitmodtager er enkel. Alder af Videobåndoptageren vil afgøre, om forbindelsen er lavet med komposit kabler eller koaksiale kabler. En VCR fremstillet før 1990, for eksempel, kan kun være udstyret til koaksialkabler. Nyere VCR modeller har sammensatte kabler, der bruges til at lave de lyd- og videoforbindelse til standard definition tv.

Instruktioner

• Slukke strømmen til alle de elektroniske enheder involveret, herunder dit tv, satellitmodtager og VCR. Sørg for alle tre enheder er tilsluttet stikkontakter, men slukket. Find den satellit-feed coaxial kabel, der løber fra parabol ind i huset. Hvis dit hus er kabelforbundet til mange forretninger, kan du gøre forbindelsen fra din coaxial-stikket i stedet. For at gøre dette, slut et koaksialkabel til din coaxial-stikket.

• Undersøge bagsiden af din satellitmodtager. Find den koaksiale port, der siger "satellit i." Tilslut koaksialkablet til porten på bagsiden af modtageren. For at gøre dette, Sæt enden af det koaksiale kabel i porten, så stram ved at dreje koaksialkabel fasteneren med uret, indtil sikker. Denne forbindelse bringer den satellit-feed til din receiver.

• Se bag på Videobåndoptageren til at se, om du har en koaksial indgang eller en sammensat inputpanelet. De fleste videobåndoptagere har begge muligheder. For at gøre en koaksial til koaksial-forbindelse, skal du indsætte et koaksialkabel i "satellit ud"-porten på bagsiden af din receiver. Køre kablet til "coaxial i" porten placeret på bagsiden af Videobåndoptageren. Dette vil sende satellitsignalet til Videobåndoptageren. Foder i videoen vil gøre det muligt at optage.

For at oprette forbindelse til composite-kabel, ser for sammensat output-porte på bagsiden af din satellitmodtager. Hver port er farvekodet for at svare til dets composite kabel. Den gule port output video, mens de røde og hvide porte output lyd. Tilslut komposit kabler til deres respektive porte på bagsiden af modtageren. Look for det sammensatte inputpanelet på bagsiden af Videobåndoptageren. Hver port er farvekodet for at matche output-porte på satellitmodtageren, som de sammensatte kabler. Kør de sammensatte kabler fra bagsiden af modtageren til input-porte på bagsiden af Videobåndoptageren. Denne forbindelse sender den satellit-feed til Videobåndoptageren.

• Undersøge bagsiden af Videobåndoptageren til output-porte. Output-porte vil sende den satellit-feed der kommer i videoen tilbage til tv. For at slutte Videomaskinen til tv med koaksialkabler, kigge efter en koaksial udgang på bagsiden af Videobåndoptageren. Derefter kigge efter en UHF/VHF indgang port på bagsiden af tv'et. Køre det koaksiale kabel fra outputporten på bagsiden af Videobåndoptageren til UHF/VHF indgang port på bagsiden af tv'et. Denne forbindelse fuldender kredsløbet feed.

For at slutte Videomaskinen til tv med komposit kabler, kigge efter en sammensat output panel på bagsiden af Videobåndoptageren. Ligesom panelet satellit modtager output er hver port farvekodede. På bagsiden af tv vil være farvekodede input havne. Stik de sammensatte kabler i deres respektive farvekodede output og input porte kører fra bagsiden af Videobåndoptageren til bagsiden af tv'et. Denne forbindelse fuldender kredsløbet feed.

• Tænd for satellitmodtager, tv og VCR enheder. Hvis du har lavet den forbindelse bruger alle koaksialkabler, er ingen yderligere skridt nødvendige. Hvis du brugte sammensatte kabler, læst indgangsmeddelelsen hvor de sammensatte kabler er tilsluttet tv. Den Inddata Bedømmelseskomite er nummereret. Tryk på input-knappen på dit tv, indtil du er indstillet til den korrekte input display. Du kan ikke se satellitten feed tv-medmindre den korrekte input display er valgt.

Tips & advarsler

  • Hvis du tilslutning af Videobåndoptager til et high - definition tv, forstå, at Videobåndoptageren vil optage i high definition. Også, vil du se din satellit feed ved hjælp af et HDMI-kabel eller high-definition komponentkabel i stedet for Videobåndoptageren output komposit kabler som beskrevet ovenfor.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com