Fakta om motorcykel salg

August 30

Fakta om motorcykel salg

Sylvester Howard Roper indført den første motorcykel i 1868. Ropers motorcykel var virkelig en cykel med en damp-drevne motor knyttet til det, selv om det havde flere funktioner i den moderne motorcykel, såsom vride håndgreb gashåndtaget.

Historie

Motorcykel salg var på deres højde i 1970 ' erne, når salget toppede 1 millioner enheder i alle år undtagen 1975 og 1978, ifølge tal fra Department of Energy.

Dyp i salg

I 1980 ' erne og 1990s så motorcykel salg tage en alvorlig nedgang som de offentlige set motorcykler som usikre og for det meste for bander og folk, der havde ingen respekt for myndighed.

Moderne marked

Fra og med 2005, har motorcykel markedet set 13 års positive salgsvækst og en samlede industri værd af $14,6 mia. men scootere og sportsmotorcykler gør op meget af denne vækst, svarende til 91 procent af salget i 2004.

Fun Fact

Markedets aktuelle motorcykel afhænger stærkt af eksport, især til Canada og Japan. I 2001, eksport repræsenterede 30 procent af salget på hjemmemarkedet eller 563 millioner dollars.

Potentielle

Salg af motorcykler bør fortsætte med at stige i fremtiden, efterhånden som de bliver sikrere med funktioner som ben beskyttere og luft-poser. Derudover vil de nye økonomier i Kina og Indien tillade deres enorme befolkninger råd til motorcykler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com