Sådan fjerner hovedstøtten fra en Ford F-150

March 4

Sådan fjerner hovedstøtten fra en Ford F-150

Ford F-150 nakkestøtter tjene to formål: for det første er at give dig et sted at hvile dit hoved, som navnet antyder. Den anden er en sikkerhedsfunktion. I tilfælde af en ulykke forhindrer hovedstøtten dit hoved i snapping tilbage ud over et vist punkt, forebyggelse af skader såsom piskesmæld. Mens det ikke anbefales for at køre en F-150 uden hovedstøtten på plads, kan der være tidspunkter, hvor dens fjernelse er nødvendige.

Instruktioner

• Knib fingrene mellem de hovedet hvile og ryglaensvinkels. Hovedstøtten har to montering studs, der rager nedad fra det ind i toppen af ryglaensvinkels. Hvor knopperne Angiv ryglænet vil du finde to cirkulære plast kanter. En bezel er helt cirkulært, den anden har en lille nakkestøtte justering knappen er placeret på siden.

• Skubbe nakkestøtte justering knappen indad, mod hovedet hvile montering stud, med tommelfingeren, placere fingrene på den modsatte side af stud at få indflydelse.

• Løft opad på nakkestøtte med din anden hånd ved at indsætte hånden, palm op, nedenunder center del af hovedstøtten. Fortsætte med at holde knappen nakkestøtte justering deprimeret indtil du har rejst nakkestøtte hele vejen op og ud af ryglaensvinkels.

• Geninstallere hovedstøtten simpelthen ved at skubbe knappen nakkestøtte justering, foring nakkestøtte montering studs med huller i toppen af ryglaensvinkels og glidende hovedstøtten nedad, indtil den klikker på plads. Justere efter behov.

Tips & advarsler

  • Ford F-150 nakkestøtter kan justeres op og ned for at imødekomme højden af sædet beboer. Midten af bagsiden af dit hoved skal flugte med midten af forsiden af hovedstøtten. At have nakkestøtte for højt eller for lavt kan forværre hoved og hals kvæstelser ved en ulykke, især hvis F-150 er ramt bagfra med stor kraft.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com