Nikon D300 Tutorial

January 28

Nikon D300 er et professionelt niveau SLR fra Nikon med en 12 megapixel sensor. Kameraet kan skyde seks frames per sekund, eller otte billeder pr sekund med valgfrit MB-D10 batterigreb, og kan skyde støj og korn frie billeder på op til ISO 3200, hvilket gør det et enestående kamera for nedskydning i lave lys uden blitz (f.eks koncerter eller danseforestillinger). D300 også har Live View-optagelse, så du kan bruge LCD-skærmen til at skyde ud over søgeren.

Kroppen Layout

D300 er designet til at give dig hurtig adgang til manuelle indstillinger på kameraet. På øverste venstre hjørne er tre knapper, som kan tillade dig at ændre ISO, hvidbalance og billedkvalitet. Disse indstillinger kan ændres ved at holde knappen nede og roterende hovedkommandoen skiven på højre side af kameraet. Under disse tre knapper er en urskive, der tillader dig at vælge mellem enkelt skud tilstand, kontinuerlig højhastighed skydning, kontinuerlig lav hastighed skydning, Live View skydning, egen Timer skyde og spejl låse op (til rengøring af sensoren).

På højre side af kameraet er krop, øverst på bagsiden den vigtigste kommando dial; til højre er foran en sub befale urskive, anvendes til at ændre blænde, når kameraet er i fuld manuel mode.

Er en lys LCD-skærm på bagsiden af kameraet. Til højre for LCD-skærmen er en løftestang til at låse op hukommelse card rum; D300 bruger compact flash-hukommelse. Over dette niveau er en selector for 51 punkt autofokus systemet.

Skydning

Som en professionel niveau kamera har D300 ikke nogen automatisk tilstand. Den nærmeste det har er et program auto mode. Modus er valgt ved at holde knappen på den øverste højre side af kameraet, af udløserknappen, og roterende befale urskive. Ud over programmet har D300 Aperturprioritet, Blændeautomatik og fuld manuel mode. I programmet, skal du vælge den ISO-indstillinger (følsomheden af sensoren for lys) og hvidbalance (hvor kameraet ser hvid; vælge mellem Auto, hvidglødende, lysstofrør, dagslys, Flash, overskyet, skygge og Kelvin). For at komme i gang skydning indendørs, skal du vælge en ISO 400 og tjenestefrihed auto hvidbalance. Trykkes på udløseren halvvejs at engagere autofokus; Når kameraet bipper og fokus er låst, tryk på udløseren. For at skyde udendørs i lyse dagslys, start med en ISO 100 eller 200.

Menuer

At trykke på Menu-knappen på bagsiden af kameraet giver dig adgang til en række forskellige undermenuer, herunder installation, hvis du vil angive ting som dato og tid, og et billedelement menu. Denne menu kan bruges til at vælge fra en Neutral, livagtig, Standard og monokrome (sort og hvid) indstilling for billedet. Hver af disse indstillinger har undermenuer hvor du ændrer indstillingerne for skarphed, kontrast, lysstyrke, mætning, nuance og Tilføj filtereffekter, når du optager i sort/hvid.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com