1969 Chevy C-50 lastbil Tune-up Specs

May 28

Chevrolet indført C-udgaven af lastbiler i 1960. Den anden generation af disse to-hjulstræk køretøjer kom med en inline seks-cylindret eller to forskellige V-8 model muligheder.

Luftfilter

Erstatter den C-50 stock luftfilter med en eftermarkedet type forbedrer både motorydelse og luft flow. Placeret over karburator midt i motoren, fjerner stock luftfilter med bare et par omgange af de bolte, der holder det på plads. Mens hestekræfter, der er opnået ikke kan være meget, trådnet udformningen af aluminium luftrensere kan genbruges, når årligt renset.

Karburator

Placeret under den store luftfilter, styrer karburatoren den luft og brændstof blanding nødvendige til at drive C-50. Udskift karburatoren af 1969 Chevrolet lastbil med en eftermarkedet mærke gearet til ydeevne. En større, moderne karburator administrerer mere præcist denne luft og brændstof blanding, fører til en renere kørende køretøj.

Distributør Cap

Efter års korrosion og motor opbygning, vil erstatter distributør cap genoprette indledende gnist og konstante affyring af tændingssystemet til maksimal kapacitet. Eftermarkedet mærker tilbyder overkommelige løsninger med nutidens teknologi.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com