Hvordan man Wire højttalere til en modtager

September 3

Hvordan man Wire højttalere til en modtager

Home audio systemer forbedre lyden fra dit TV, film og musik. Uanset om du vælger en simpel to-højttaler opsætning eller en mere kompleks surroundsound-system, vil dine højttalere kun lyde godt, hvis de er konfigureret korrekt. Vide, hvordan man ledning højttalere til en modtager er det første skridt mod nyder dit nye hjem lydelig ordning.

Instruktioner

• Måle og klippe længde af højttalerkabel skal du med en måling tape og wire strippere. Husk på, skal du distribuere din tråd omkring møbler og andre forhindringer. Det er bedre at skære din wire for længe end for kort.

• Strip begge ender af wiren ved hjælp af wire strippere, og trække de positive og negative ledninger fra hinanden med fingrene. Positive ledninger er ofte angivet med farven rød eller en "plus" (+) tegn. Negative ledninger er normalt sort og markeret med en "minus" (-) tegn. Hvis du er usikker, hvilket er der, du skal blot vælge en side skal være positive eller negative og være konsekvent.

• Indsæt den positive ledning i de positive terminaler på både din højttaler og din modtager. Hver terminal på receiveren er markeret, så du ved hvilken højttaler kan tilsluttes hvilket sæt terminaler. Gentag med de negative ledninger. Hvis din receiver eller højttaler ikke accepterer nøgne ledninger vil du har brug for et stik, enten en stik, pin eller krave type. Disse stik er tilgængelige på de fleste elektronik butikker og sikre direkte på din nøgne ledning ved hjælp af en crimp værktøj eller en varme støbt krave.

Tips & advarsler

  • Læg et lille stykke tape på hver ledning mærkning som taler det tilhører og hvilke wire er positiv eller negativ.
  • Aldrig tillade, at de positive og negative ledninger til at krydse. Krydsede ledninger vil sende en elektrisk kort gennem dit audiosystem, beskadige både højttalerne og din modtager.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com