Hvordan virker en overførsel boks?

December 14

Hvordan virker en overførsel boks?

Identifikation

Køre gennem tunge trafik kan være udfordrende nok uden at skulle administrere hvordan og hvornår du transmission ændringer gear. Og mens nogle kan nyde samspillet mellem kobling og Skift travel, mange foretrækker bekvemmeligheden af et automatgear system. Automatiske systemer forlader kobling og Skift arbejdet til boksen transmission under kølerhjelmen. Også kaldet en gearkasse, er denne komponent ansvarlig for omdanner motoreffekt i varierende niveauer af hastighed. Hver hastighed er indstillet som gear er i spil. Det er gearkasse, der tildeler hvilke redskaber er nødvendige for at køre en bil på en bestemt hastighed under visse betingelser. En enhed kaldet en momentomformer sidder mellem motoren og transmission boks. Denne enhed fungerer som et hydraulisk system, der forbinder til motorens krumtap i den ene ende, mens anden enden driver en turbine, der fører til den transmissionen indgangsaksel. Når motorens omdrejninger, olien indeholdt inde momentomformer bliver Pressurised og powers vindmøllen, der kører transmission. Det er imidlertid gearkasse, der flytter bilen fra en hastighed til en anden.

Funktion

Hvad gør boksen transmission så uvurderlige er den rolle, det spiller i distribuerer motoreffekt i hele systemet. Indeni sidder det en række redskaber med forskellige størrelser, alle arrangeret i specifikke konfigurationer. Om gearshift løftestang være i "Drive" eller "Neutrale" eller første gear, det er den gearkasse opgave at distribuere motorens drejningsmoment til et bestemt antal gear i systemet, mens de resterende gears forblive inaktive. Hver gang gearshift håndtaget er flyttet, går et nyt sæt af gears i bevægelse, mens andre forbliver hvilende. Hvad gør gear så god på distribuerer motoreffekt er deres sikringsanlæg tænder, og hvordan de kan arrangeres direkte magt i forskellige retninger så godt som i forskellige nøgletal. Størrelse forskelle blandt gearene også spille en rolle i hvordan motoreffekt er fordelt i gearkassen, fordi størrelsen af en bestemt gear vil afgøre, hvor hurtigt det spinder sig selv, og hvor hurtigt det spins gear ved siden af. Hvad var engang udført af chaufføren med en kobling håndteres nu i en perfekt orkestreret system i hvilket gear shifting er automatiseret.

Effekter

De fleste biler på markedet er kendt for at få bedre miles per gallon på motorvejen i forhold til byen miles. Dette er så hvordan boksen transmission er i stand til at maksimere sin udvekslingsforhold i forhold til mængden af motoreffekt den modtager. Når cruising langs på motorvejen, fordeles motoreffekt fuldt ud i hele gearkassen, hvilket er grunden til motoren kan lyde lige så stille når bil hastighed er 80 miles i timen, som når det er på 40 miles i timen. I modsætning, er lyden af en motor, når en bil trækker læsset trailer hitch op en skråning typisk højere. Hvad sker der er i dette tilfælde motoreffekt er der bevaret i gearkassen, så bilen får flere trækkraft i modsætning til mere fart. Motoreffekt fordeles efter opgaven ved hånden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com